Žíželice si spravily chuť a Velikonoce oslavily bohatou nadílkou


0

Žíželičtí po předchozím debaklu v Lenešicích si potřebovali nutně napravit značně pošramocenou reputaci. Soupeřem jim byl tým Cítolib, ze středu tabulky soutěže. Zápas se odehrával za typicky aprílového, zejména větrného, počasí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod se domácím povedl. Již v 7. min je poslal do vedení, v prvním poločase nejlepší muž na trávníku, Ladislav Kestřánek. Po velmi dobře zahraném rohovém kopu Josefa Švejdy na zadní tyč neměl větší problémy hlavou rozvlnit síť za zády soupeřova gólmana Michala Borla. Druhou branku zápasu přidal opět po rohovém kopu Lukáše Drchala, rozehraném tentokráte na bližší tyč, svojí slabší pravou nohou Jan Blacha. Žíželice tím získali tolik potřebný klid na své kopačky a na hřišti i nadále dominovali.

 

Svoji herní převahu dokázali proměnit v další vstřelené branky ve druhém poločase. Stejně jako v první půli se pro ně ukázala býti jako šťastná 7. min., ve které již na tříbrankový rozdíl zvyšoval nejlepší hráč druhé části hry Pavel Zuščík. A byl to tentýž hráč, jenž nedlouho po hodině zápasu dokázal opět po rohovém kopu stát na správném místě a stav zápasu posunul ve prospěch svých spoluhráčů již na 4:0.

 

Cítolibští poté ve snaze zkorigovat nepříznivý vývoj vrhli síly do útoku, zároveň tím však i otevřeli zadní vrátka. Příliš šancí si však už vypracovat nedokázali, naopak za příliš otevřenou hru zaplatili po rychlých protiútocích do jejich nezabezpečené obrany dalšími dvěma inkasovanými góly. Svou druhou branku v zápase vsítil Jan Blacha a doslova v posledním okamžiku střetnutí jim zasadil premiérovou trefou v právě probíhající sezóně Lukáš Drchal.

Nominace hráčů utkání

Švejda Josef (ŽÍŽELICE) – zejména v první části zápasu ho bylo plné hřiště, dokázal perfektně zahranou standardní situací připravit uklidňující brzkou první branku zápasu pro, rovněž v důležitém úvodu zápasu, velmi dobře hrajícího útočníka Ladislava Kestřánka

 

Blacha Jan (ŽÍŽELICE) – svými dvěma vstřelenými góly značně přispělk pohodě svých spoluhráčů

 

Zuščík Pavel (ŽÍŽELICE) – první poločas tolik nevyčníval, druhý však byl zejména v jeho režii a zaslouženou odměnou mu byly dva zásahy do soupeřovy branky

  

Autor: Jaroslav Feciškanin



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor: „Po debaklu o předchozím víkendu jsme nutně potřebovali opět nalézt pošramocené sebevědomí. Do sestavy se nám vrátili tři z pěti minule absentujících fotbalistů základní sestavy a na obraze hry to bylo znát. Soupeř sice zaostal dost podstatně za svými předchozími výkony, to ale ani v nejmenším nesnižuje předvedený výkon všech našich hráčů, kteří se v průběhu hry objevili na trávníku. Sice nás ještě čeká do konce jarní části sezóny dost práce, po tomto utkání se nám ale opět bude o poznání lépe dýchat...“




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - F. Elias [-] , M. Oppel [-] , M. Panský [-] , T. Večeře [-] - R. Němec [-] (83. P. Votík [-] ) , P. Zuščík [-] , J. Švejda [-] , J. Blacha [-] - L. Drchal [-] , L. Kestřánek [-] (72. M. Soukal [-] )

SK Cítoliby
M. Borl [-] - P. Zandal [-] , M. Šulc [-] , S. Bláha [-] - J. Škoda [-] , J. Krupka [-] , D. Kabele [-] - L. Müller [-] , J. Maier [-] - L. Horváth [-] (55. J. Kolařík [-] ) , A. Nejedlý [-] (63. J. Pehr [-] )

ŽK: 29. M. Oppel , 29. J. Švejda - 80. D. Kabele .
Hráči zápasu: J. Blacha , P. Zuščík , J. Švejda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lapka Ladislav - LAVIČKA Josef, FECIŠKANIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.