2:1
(1:1)
41. J. Vrba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma nezaváhaly


Branky


0

Souboj rezervních týmů vyzněl lépe pro domácí Kouty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou rezervních týmů byl k vidění v Koutech, kam přijeli Nové Syrovice. Oba týmy hrají na konci tabulky a potřebují nutně sbírat body. Kouty měli svému soupeři co vracet, poněvadž tu na podzim prohrály zcela jasně 4:0. Zápas byl od začátku utkání vyrovnaný, hosté hráli více dopředu, ale domácí měli více šancí. Hned v 7. minutě jednu využil Roman Pospíchal -1:0. Hostům se přeci jen do konce poločasu podařilo Jiřím Vrbou vyrovnat na 1:1.

Výhru zajistil Roman Pospíchal

Druhá půle byla tedy naprosto otevřená a nakonec se čekalo na vítěznou branku, kterou vstřelil v 69. minutě opět svou druhou trefou Roman Pospíchal -2:1. Hostům se pak ani v závěru zápasu nepodařilo vyrovnat, a tak body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: Zápas byl vyrovnaný, hosté hráli více dopředu, ale mi jsme měli více šancí. Hosté hráli důrazně, ale v rámci slušnosti, čehož si velice cením.




Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - P. Dočekal [-] (43. T. Štveráček [-] ) , L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] , M. Machát [-] (46. F. Neuman [-] ) , A. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] , M. Smejkal [-] , R. Pospíchal [-] , S. Čech [-] , R. Veselý [-]

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - P. Novák [-] , J. Šibor [-] , J. Vrba [-] , J. Vlček [-] , J. Marek [-] , R. Janoušek [-] , L. Kouřil [-] , P. Jenerál [-] , J. Weidenthaler [-] , Z. Dvořák [-]

Hráči zápasu: J. Nováček , R. Pospíchal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.