0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B si doma nedokázaly poradit s poslední Domamily


Branky


0

Domamil se na hřišti rezervního týmu z Nových Syrovic dočkal nečekaných třech bodů a opustila poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Nové Syrovice B se po dobře odehraném zápase na půdě vedoucího týmu z Opatova, představily domácímu publiku, proti poslednímu týmu z Domamily. Ta naopak své fanoušky na domácím hřišti nepotěšila a prohrála s Radoticemi 0:2. V podzimním vzájemné zápase se oba týmy dočkaly po čtyřech gólech. V Nových Syrovicích si tak přály podobnou gólovou nadílku, ale především v hostující bráně. Domácí tým se chtěl před velikonoční nadílkou obdarovat a namlsat již před pondělkem, ale hostující tým byl rezolutně proti a snažil se vycházet z dobré obrany a třeba i zaskočit domácí celek nějakým rychlím protiútokem. Domácí tým hrající ve velmi okleštěné sestavě tak nedokázal najít žádný způsob jak přelstít pozorného Pavla Polendu v brance Domamily. Hosté si tak do druhé půle přenesli velmi nadějný výsledek, který byl pro oba týmy naprosto otevřený. Největší skalní příznivci tak doufali ve střelecké probuzení svého celku po změně stran.

Hosté vezou nečekanou výhru

Po obrátce tak domácí celek toužil po rychlém gólu, ale opak byl pravdou. V 58. minutě dokonale zaskočili domácí obranu Pavel Šabatka -0:1. Domácí tým ale nemohl za žádnou cenu přelstít hostující obranu a čas se neúprosně krátil. Po závěrečném hvizdu tak propukla veliká radost v hostujícím táboře z výhry a odpoutání se s poslední příčky tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, trenér: Zapas byl značně ovlivněn větrem. Hostům se podařilo po naší chybě jednu šanci proměnit. Našim útočníkům se bohužel lepila smůla na paty, a tak značné množství šancí neproměnili.

TJ Sokol Domamil
Břínek Kamil, administrator: Musíme vyhrávat asi všechny zápasy venku, protože se nám doma vůbec nedaří. Trenér je rád, že po výhře může nadále působit v hlavní roli kouče.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - J. Železný [-] , J. Vlček [-] , J. Marek [-] , J. Vrba [-] , R. Janoušek [-] , J. Weidenthaler [-] , L. Kouřil [-] (82. L. Nejerál [-] ) , P. Jenerál [-] , V. Toman [-] , P. Fouma [-]

TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - R. Menčík [-] , P. Brus [-] , M. Kovář [-] , P. Kovář [-] (90. B. Schlápota [-] ) , Z. Soukup [-] , J. Růžička [-] (74. K. Břinek [-] ) , P. Šabatka [-] (79. T. Soukup [-] ) , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

ŽK: 9. M. Kovář , 16. P. Šabatka , 39. T. Vyskot , 82. Z. Soukup .
Hráči zápasu: P. Novák - R. Menčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JÁN Jiří - JENERÁL Petr (N), ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.