Vaňov si poradil s rezervou Velkého Března


Branky


0

V zápase 23. kola Okresního přeboru hostil TJ Vaňov rezervu Velkého Března. Mírným favoritem bylo v tomto utkání mužstvo Vaňova, které chtělo navázat na vydařené jaro a získat další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut si po chybách v domácí obraně hostující celek vytvořil šance, ale nedokázal je proměnit ve vedoucí gól. Ten přišel až v 31. minutě, kdy brankář hostů špatně vyrazil balon po centru Vrby a Rasocha dopravil míč do prázdné branky. Po vedoucím gólu se Vaňov zlepšil a začal kontrolovat hru. Do poločasu i přes mírný tlak domácích gól nepadl, takže se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Vaňov.

 

 

Druhý poločas začal ve stejných notách jako konec první půle. Vaňov kontroloval hru, vytvářel si šance a hosté zkoušeli dlouhými nákopy překvapit domácí obranu. I přes hodně šancí pro domácí, padl gól až v 69. minutě. Trux pronikl po levé straně a nabídl šanci Stehlíkovi, který se nemýlil a poslal Vaňov do vedení 2:0. Konec druhého poločasu si Vaňovští pohlídali, i přes velké množství šancí gól nepřidali a díky dobrému výkonu golmana Bergera získali další tři body.

 

AUTOR: Martin Růžička

 



Sestavy


TJ Vaňov
M. Berger [-] - M. Pěč [-] , J. Vrba [-] , J. Zeman [-] , L. Caninec [-] , V. Novotný [-] , L. Rytíř [-] , J. Palečný [-] , M. Růžička [-] , V. Budka [-] , L. Trux [-]

FK Jiskra Velké Březno B
M. Herink [-] - J. Krejza [-] , M. Zlámal [-] , L. Janek [-] - M. Kratochvíl [-] , M. Berjak [-] , D. Řezáč [-] - M. Secký [-] , B. Veselý [-] , J. Charvát [-] , M. Radla [-] -

ŽK: 81. M. Růžička , 89. J. Vrba .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Vaverka Tomáš - SŮRA Jindřich, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.