Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Římov vydřel tři body v Černém Dubu


Branky


0

Vedoucí tým tabulky si připsal další vítězství v sezoně. Tentokrát se však hodně nadřel na body v Černém Dubu, kde domácí hráče vyškolil v efektivním zakončení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov šel do šaten s tříbrankovým náskokem

Domácí sestava se oproti minulému týdnu měnila jen na jednom postu, když nemocného Trnku musel v bráně nahradit zkušený Halámka.

 

První branka padla hned v úvodních minutách a to přesně v 5‘ když se Froněk dostal k vápnu domácích kde přiťuknul Polákovi a ten z bezprostřední blízkosti šanci proměnil. 0:1. Ve 12‘ měli domácí výhodu přímého volného kopu, Šverclovu střelu však Novák vyrazil. Ve 20‘ se mohlo skóre měnit, Schneider vybídl krásnou ulicí Kubu ke skórování. Ten sám před Novákem volil střelu k tyči, ale střela jen těsně minula pravou tyč.

 

Další změna skóre přišla ve 32‘, z nepovedeného rohu domácích se hosté dostali do brejku. Polák šel sám na Halámku, který ho ve vyložené šanci vychytal, střelu však jen vyrazil a proti dorážce už byl bezmocný. 0:2. Ve 40‘ už vedl Římov o tři branky, když se Štrajt dostal za obranu a vyběhnutého Halámku přeloboval. 0:3. Zápas se schyloval k velkému debaklu, druhý poločas byl však opakem prvního.

Domácí zdramatizovali druhý poločas, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Domácí se o poločasové přestávce museli pořádně vyburcovat. Druhý poločas nepustili Římov do větší vyložené šance. Před Novákovo svatyní to pořádně hořelo a bylo jen otázkou času kdy se domácí prosadí. V 57‘ se o první branku domácích postaral Schneider, když si na vápně připravil míč a prostřelil Nováka. 1:3.  O 6‘ později rozehrával Švercl rohový kop na který si Schneider naskočil a hlavou se nemýlil. 2:3.

 

Domácích hráčů bylo najednou plné hřiště a Římov se musel bránit. Na střílený centr Hausera v 70‘ si nabíhal Liebl, kterému však k zakončení chyběli milimetry. Přímý volný kop, který zahrával Švercl, skončil těsně vedle Novákovi branky. Do konce zápasu se domácí stále tlačili do zakončení, ale žádnou vyloženou šanci už si nevytvořili. Římov si tak odvezl z Černého Dubu vydřené tři body.

 

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): "Do zápasu jsme šli s tím, že uděláme vše pro to, abychom vyhráli. Kluci nechali na hřišti srdce, bojovali do posledního dechu, ale po chybách nás soupeř potrestal z brejků. Zápasu by podle mého slušela remíza."

TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "V zápase byli aktivnější domácí, ale my jsme dali tři góy. Ve druhém poločase jsme si zápas dvěma obrdženými brankami zkomplikovali, ale i přes to jsme si odvezli cenné 3 body."



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
J. Halámka [-] - T. Chmela [-] , R. Hojda [-] , P. Kuba [-] , R. Hauser [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-] -

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - M. Kopt [-] , I. Polák [-] , P. Maršík [-] , P. Maršán [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-] , J. Martiš [-]

ŽK: 2. P. Maršík , 12. P. Žáček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - WELSER Václav (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.