2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 14:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršovští opět zahráli dobře a vítězství s favoritem si zasloužili.


Branky


0

Boršov B si doma po Borku poradil s dalším adeptem na postup. Tentokrát odjeli domů s prázdnou hráči Loko ČB B. Boršov B si tak v tabulce polepsil na 9. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za nerozhodného stavu

Utkání lépe začali domácí a nebojácně se do favorita pustili. V 6´ po odvážném průniku V. Anderleho po levé straně až do malého vápna ještě neuspěli. V 9´se už ale mohli radovat, když po přihrávce L. Soukupa skóre utkání otevřel Lísal, přesnou střelou levačkou k pravé tyči hostující branky (1:0). V 10´pronikl po pravé straně až do šestnáctky hostů Šimeček, ale zaváhal se střelou a jeden z hostujících obránců zachránil na roh. V 19´ v první šanci hostů Weinreb pěkně proniknul do šestnáctky, ale jeho pokus o přehození domácího brankáře Vosejpky skončil těsně nad brankou. Z protiútoku tvrdou střelu Eliáše z úhlu brankář hostů kryl.

 

Skóre se měnilo ve 25´ kdy rozhodčí neviděl jasnou ruku pronikajícího Sahana, který se tak dostal sám až před Vosejpku a pohodlně vyrovnal (1:1). Ve 31´ po závaru před brankou Lokomotivy nejdříve Eliáš střílel do brankáře a odražený míč se dostal ke Kunstovi, jehož bombu srazil jeden s obránců nad branku. Z následného rohu Anderle prodloužil hlavou míč a jeden z bránících hráčů hlavou tečoval do vlastní branky, kde na brankové čáře zabránil gólu Gregor. Poté převzali iniciativu hosté, kde jejich „hnacím motorem“ byl  především skvělý Weinreb a do konce poločasu přitlačili domácí tým, když postupně nejdříve ve 34´ po pěkném průniku do šestnáctky Plocek střílí jen do Vosejpky.  Ve 42´v dobré šanci Svoboda netrefil branku a ve 44´ po dlouhém trestném kopu Lišky ještě z vlastní poloviny hlavičkoval v dobré šanci nejnebezpečnější hráč hostů Plocek hlavou vedle.

Tři body zařídil Šimeček

Na začátku druhé půle měli navrch hosté, ale nedokázali z převahy nic využít, když se do největší šance dostal v 54´ hostující Gregor, ale nedokázal skórovat. Poté se spustil v Boršově hustý liják, který jakoby domácí probudil a ti převzali iniciativu a byli v těchto fázích lepším týmem. Nejdříve v 58´ se do vyložené šance dostal Anderle, ale brankář vyrazil jeho bombu z bezprostřední blízkosti na roh po jehož rozehrání a střele Kunsta zachraňovali hosté opět na brankové čáře, tentokráte Liškou.

 

V 64´po faule v šestnáctce na pronikajícího L. Soukupa píšťalka rozhodčího Cibranského zůstala němá, stejně jako při ruce Sahana v první půli. V 69´už se ale skóre utkání měnilo. To když Kunst na polovině hřiště důrazným atakováním vypíchnul hostujícímu stoperovi míč, který následně zatáhl do šestnáctky a po jeho nezištné přihrávce míč dopravil do branky hostů Šimeček (2:1).  V 74´a v 76´se do šancí dostal hostující Plocek, ale v prvním případě brankář domácích jeho střelu kryl a při druhé šanci nedokázal hlavou usměrnit míč mezi tyče. V samotném závěru to byli zase domácí, kteří zahrozili třikrát. Nejdříve v 78´ Fesslovu střelu zblokoval jeden z obránců, poté trestný kop Eliáše v 79´a nakonec Anderleho střelu v 80´ brankář vždy vyrazil na roh.     

 

Rohy 7:5, Fauly 14:13.

 

autor: Miroslav Lysina



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Petr Fabián (trenér): "Jsem rád, že jsme v tomto náročném utkání proti velmi kvalitnímu týmu Lokomotivy dokázali zvítězit. Chlapcům děkuji za bojovnost, bez které by to dnes nešlo a jsem rád, že i nadále si udržujeme šanci na dobré umístění, byť jsem si vědom, že tým Chrášťan zvítězil i v dalším svém utkání proti Kolodějům a ztráty na konci tabulky se snižují."




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - B. Anderle [-] , P. Křemen [-] , J. Šimeček [-] , R. Šafařík [-] - L. Fessl [-] , J. Kunst [-] , V. Anderle [-] , L. Soukup [-] - D. Eliáš [-] , L. Machata [-] -

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - M. Plocek [-] , Z. Gregor [-] , P. Svoboda [-] , P. Kříž [-] , J. Weinreb [-] , Z. Marek [-] , P. Liška [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , D. Jelínek [-]

ŽK: 34. R. Šafařík , 55. J. Kunst - 38. Z. Marek , 89. D. Jelínek .
Hráči zápasu: L. Fessl , L. Soukup - J. Weinreb , P. Liška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - KOREJČÍK Václav (N), BOBEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.