2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V závěru derby vystřelil tři body pro Lipí Petr Kaše


Branky


25. L. Kruťko , 85. P. Kaše - 83. J. Pilný
0

V Lipí se dohrávalo derby proti Žabovřeskám. Šťastnějším na konci zápasu byli domácí hráči, když pět minut před koncem vstřelil vítěznou branku Petr Kaše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli více ze hry, ale domácí vyučili soupeře v produktivitě

 

Na sváteční pondělí se na Lipí Štádium dohrávalo odložené derby se Žabovřeskami. Ty aktuálně vede v pozici hlavního kouče bývalý trenér Lipí Pavel Kočer, derby tedy dostalo ještě větší náboj. Zatímco Lipí sehrálo v sobotu těžké utkání na hřišti vedoucího celku Lokomotivy, hosté přijeli odpočatí, jelikož jejich sobotní zápas s Úsilným byl pro nezpůsobilý terén odložen. 

Možná také proto byli hosté po většinu utkání aktivnějším a fotbalovějším týmem, ztroskotali však na proměňování šancí, na čemž měl obrovský podíl také Jirka Macháček v domácí brance. Naproti tomu Lipí bylo v koncovce tentokrát nekompromisní a prakticky ze dvou vážnějších šancí vstřelilo dvě branky. Ve 25. neudržel Mádl dalekonosnou bombu Martina Svobody a Lukáš Kruťko z bezprostřední blízkosti protlačil balón do sítě - 1:0. O osm minut později utkání přerušil silný déšť a vítr, zbývající minuty po skončení přeháňky již žádné výraznější momenty nepřinesly.

V divokéme závěru se štěstí přiklonilo na domácí stranu

 

Také ve druhé půli byli častěji na balónu hostující hráči, kteří ale nedokázali proměnit ani ty největší šance, jako například Borovka v 60. minutě. Nejprve ho skvělým zákrokem vychytal Macháček, jenž si poradil i s několika následnými dorážkami. Hosté se přeci jen dočkali v 83. minutě. Pokorný vyhrál souboj u lajny, následným centrem našel Josefa Pilného a ten nekompromisní ranou z první uklidil balón do sítě - 1:1.

 

V táboře hostů zavládla obrovská radost, která však netrvala dlouho. Uplynuly pouhé dvě minuty, když domácí hráči podnikli rychlý protiútok, Kruťko našel na hranici/za hranicí ofsajdu Říhu, který se řítil společně s Petrem Kaše sám na Mádla. Větrovská posila nehamounila, předložila balón před prázdnou branku a domácí desítka už měla snadnou práci - 2:1. Zbývajících pět minut již Lipí žádné komplikace nepřipustilo, brankou neskončil ani závar hostujícího celku v posledních vteřinách, a tak si v derbíčku připsali důležité a cenné tři body hráči Lipí.

 

Zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek (hráč): "Na krásném hřišti v Lipí se odehrál pěkný fotbal se spousty šancí na naší straně.Lipí jsme po celý zápas přehrávali, šance si výborně vytvořili,ale bohužel když neproměníme 4 tutovky,tak nemůžeme vyhrát. A když konečně vyrovnáme, dostaneme za 2 minuty hned zbytečný gól. Nedá se nic dělat, nyní zajíždíme na další derby do Píštína."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , J. Zoch [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , D. Čáp [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , L. Kruťko [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , P. Borovka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , V. Majer [-]

ŽK: 7. J. Růžička , 60. M. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - BOMBALA Stanislav (N), VAŠÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.