Rapotice vysoko porazily Křoví


Branky


4. M. Sobotka , 23. M. Sobotka , 57. M. Laš , 62. M. Laš , 79. T. Švarc , 90. P. Císař - 52. M. Kalina
0

Po jednoznačném první poločase vedli domácí pouze 2:0, hosté sice na začátku druhé půle i k vlastnímu údivu utkání na chvíli zdramatizovali, domácí ale rychle přidali další dva uklidňující góly a utkání si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení 2:0

Domácí nastoupili do utkání aktivně a přestože první dvě šance zahodili, ujali se již ve 4. minutě vedení 1:0, když lllkovu střílenou přihrávku usměrnil do sítě Michal Sobotka. Tentýž hráč pak zazdil další dvě gólovky, ale třetí už proměnil a po přiklepnutí od Matouška zvýšil na 2:0. Hosté se v prvních dvaceti minutách dostali k šancím jen ze standardek, ty jim ale lítali těsně mimo. Domácí do konce poločasu měli ještě asi 3-4 velmi slibné situace, vše ale zlikvidoval nejlepší hráč hostí, gólman Karmazín.

Domácí pohodlně dokráčeli ke třem bodům

V druhé půli domácí polevili a Kalina se dostal lehce v 52. min ke snížení a o dvě minuty později mohlo být srovnáno, Martin Němec ale hlavou z malého vápna nemířil přesně. Pak však Michal Sobotka pochopil, že se dá spoluhráčům balón ve vápně i nahrát a výsledkem toho byly dvě branky Martina Laše v rychlém sledu a domácí definitivně ovládli utkání. V 70. minutě se trochu na hřišti přiostřilo, někteří hráči Křoví reagovali na každý hvizd hlavního podrážděně a jen díky velké toleranci dobře pískajícího Fryče se podařilo hostům dohrát v jedenácti lidech. V závěru se pak z dorážky trefil Švarc a se závěrečným hvizdem uzavřel skóre krásnou střelou Petr Císař.

zdroj: http://www.fcrapotice.com/aktuality/detail/433-acko-doma-s-prehledem-prejelo-krovi-6-1



Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - NOVOTNÝ František, KUDLÍK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.