1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec po boji odváží všechny body z Nedvědic


Branky


0

Moravec zvítězil v devátém utkání v řadě. Naopak neporazitelnost Nedvědice končí po osmi zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec po větru získal dvoubrankový náskok

První poločas hrál po větru hostující Moravec a jako první vyzkoušel pozornost domácího brankáře v 5.minutě Slavíček, Tužinský míč vyrazil k rohovému praporku, odkud Urbánek centrem našel na malém vápně M. Černého, který ale trefit branku nedokázal. V 9. minutě po akci Červinky ve skluzu zakončoval M. Černý, ale Tužinský byl u své tyče včas. V 25. minutě našel Kovář na velkém vápně M. Černého, jeho střela mířila vedle. V 32. minutě se vytáhl Tužinský proti dalekonosné ráně Smolíka. Martin Černý si vše vynahradil v 34. minutě, kdy využil zaváhání domácí obrany střelou k pravé tyči nedal Tužinskému šanci. Ve 41. minutě si našel odražený míč Filip Kudiovský, svoji střelu schoval za obránce a Tužinský nezvládl zareagovat - 0:2.

Domácí na remízu nakonec nedosáhli

Do druhé půle vstoupila aktivněji Nedvědice. S podporou větru hned v 46. minutě musel po rohovém kopu hned dvakrát zasáhnout na brankové čáře Pokorný. V 68. minutě vyrazil Burýškovu střelu z úhlu Pokorný a z následného rohu hlavičkoval R. Šikula těsně nad. V 74. minutě se přeci jenom domácí dočkali snížení zásluhou střídajícího Martina Vašíčka, který do sítě dorazil propadený míč po rohovém kopu. V 88. minutě mohl definitivně rozhodnout F. Kudiovský, kterého vyslal Kovář do úniku, ale jeho pokus o lob nevyšel. Domácím se již vyrovnat nepodařilo a přesto, že druhá půle byla v jejich režii, tak si hosté odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola - trenér: Hrál proti nám suverénně nejlepší mančaft, který jsem zatím v této soutěži viděl. Hlavně za výkon v první půli si Moravec vítězství zasloužil. Vytvořil si silný tlak, měl spoustu šancí, které jsme ale naštěstí přežili. Když už to vypadalo, že jsme z nejhoršího venku, dvakrát jsme v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky inkasovali.

TJ Moravec
Filip Kudiovský - hráč: Vstup do zápasu nám vyšel na výbornou. Drželi jsme míč a vytvářeli si mnoho šancí. Bohužel v koncovce to nebyla tradičně žádná sláva, proto jsme šli do kabin ,,pouze,, za stavu 0:2. Ze strany domácích šlo pravděpodobně o taktický tah, aby nás nechali první půlku tzv. ,,vycukat,,. Do druhé poloviny totiž naskočili domácí velice aktivně. Živou vodou pro ně byl především mladík Vašíček, který přišel právě na druhou polovinu. Zatáhli jsme se a dá se říct, že se obraz hry v určitém smyslu podobal prvnímu poločasu. Díky dobré práci naší obrany a brankáři jsme si nakonec odvezli všechny body.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - J. Veselský [-] (83. V. Šikula [-] ) , R. Šikula [-] , L. Jirásek [-] , M. Havlíček [-] , J. Doušek [-] , D. Bracek [-] (48. M. Vašíček [-] ) , J. Burýšek [-] , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] (32. F. Škutchan [-] ) , D. Mareš [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - J. Kachlík [-] , T. Smolík [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] - F. Kudiovský [-] , L. Slavíček [-] (81. L. Broža [-] ) , M. Černý [-] , O. Urbánek [-] (84. M. Hanák [-] ) - F. Kovář [-] , P. Červinka [-] (68. P. Kudiovský [-] ) -

ŽK: 79. T. Smolík , 81. T. Toufar .
Hráči zápasu: M. Vašíček - F. Kudiovský .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: BESEDA Petr - ŠETEK Jiří, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.