2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka na jaře potřetí remizovala


Branky


6. J. Sýkora , 69. P. Vlk - 1. I. Plhal , 43. I. Plhal
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plhal dvěma góly zařídil hostům vedení

Radešínská Svratka zažila stejný úvod zápasu jako před týdnem. Hned v 1. minutě Mužátko vypíchl balón Záviškovi a Jinek na přední tyči našel Plhala - 0:1. Poté měli hosté několik závarů před Chalupovou brankou, zejména Mužátkova šance volala po brance. V 6. minutě však Petr podcenil Sýkorovu hlavičku z hranice velkého vápna a bylo vyrovnáno - 1:1. Poté se hrál fotbal ve středu hřiště s řadou nepřesností a bez větších šancí. V závěru poločasu míč po ose Jinek - Pekárek - Plhal doputoval až do domácí svatyně - 1:2.

Střídající Petr Vlk vystřelil domácím bod

Ve druhém poločase se domácí snažili hosty zatlačit, ale příliš se jim to nedařilo. Až v 69. minutě využili otevřenou pravou stranu hostující obrany a Vlk se po centru nemýlil - 2:2. Poté zahrozil po rohovém kopu Plhal, ale Chalupa jeho hlavičku braburně vytáhl nad břevno. Chvíli na to nesroval svá mířídla ani Drdla a když v nastaveném čase vykopla hostující obrana Moczárovu hlavičku z branky, tak se oba týmy rozešly smírně. Domácí si připsali první jarní bod a hosté třetí remizu v řadě.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: Co na to říct, třetí zápas, třetí remíza. Chtěli jsme vyhrát a napravit tak domácí zaváháni s Rapoticemi. Znovu nám vyšel úvod, ale poté jsme tradičně nesmyslně inkasovali. Když se zdálo, že máme zápas pod kontrolou, tak jsme domácí pustili do brejku a nechali jsme je vyrovnat. Měli jsme šance na to, abychom vyhráli, ale nakonec jsme rádi za bod, protože jsme v nastaveném čase vykopávali míč z branky. Teď hrajeme třikrát doma a věřím, že začneme vyhrávat.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Záviška [-] , M. Sýkora [-] - M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] (79. M. Moczár [-] ) , D. Horký [-] , V. Rous [-] (46. P. Vlk [-] ) , M. Kafka [-] (87. J. Melkes [-] ) - R. Hadraba [-] , J. Sýkora [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] , Z. Starý [-] , R. Smejkal [-] , I. Plhal [-] (86. J. Dostál [-] ) , J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , R. Havránek [-] (66. L. Kachlík [-] ) , J. Janů [-]

ŽK: 70. Z. Starý , 77. L. Kachlík .
Hráči zápasu: P. Chalupa , J. Sýkora - I. Plhal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLUB Miroslav - NENADÁL Pavel, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.