Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratibořské Hory udělaly důležitý krok k záchraně, ale o náskok se ve druhé půli strachovaly...


Branky


0

Trenér hostů Hoffmann si mohl po zápase oddechnout

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): K důležitému utkání do Malšic jsme vinou omluvenek odjeli pouze s jedenácti hráči, během prvního poločasu se pak dostavil náš jediný hráč na střídání Jaroslav Růžička. Povedl se nám vstup do zápasu a již ve 14. minutě jsme se ujali vedení 1:0. I v dalších minutách prvního poločasu jsme byli lepším týmem a domácí jsme prakticky k ničemu nepustili. Svoje vedení jsme navýšili ve 31. minutě brankou Slavomíra Katolického a ve 42. minutě brankou Jiřího Vaněčka až na 3:0. Bohužel v poslední minutě prvního poločasu jsme po naší chybě v defenzívě nechali domácí lacině snížit na 1:3. Hned v úvodu druhého poločasu domácí snížili na 2:3 a my jsme se začali o vítězství bát. Vypracovali jsme si ještě dvě gólové příležitosti, ale naše koncovka byla nepřesná. Od 70. minuty nám již začaly evidentně docházet síly a již jsme se soustředili pouze na ubránění výsledku. To se nám nakonec s vypětím všech sil podařilo až do závěrečného hvizdu. Hráče musím pochválit za bojovný a obětavý výkon. Toto cenné vítězství je velmi důležitým krokem k záchraně I. B třídy a chtěli bychom ho potvrdit v našem posledním domácím utkání, které sehrajeme s mužstvem Sokola Třebětice v sobotu 10.6. na žádost soupeře v netradičním čase od 10.30 hodin. Věřím, že nás přijdou naši věrní fanoušci podpořit opět v hojném počtu.



Sestavy


TJ Malšice
J. Cimburek [-] - T. Ťoupal [-] , V. Rejlek [-] , V. Krám [-] , M. Švec [-] , K. Starý [-] , D. Čech [-] , D. Neužil [-] , O. Švadlenka [-] (46. J. Krám [-] ) , M. Šimák [-] (66. M. Tůma [-] ) , R. Kloc [-]

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] , J. Vaněček [-] , D. Feichtinger [-] , Z. Sabiniok [-] , T. Vocílka [-] , M. Blovský [-] , V. Říha [-] (46. J. Růžička [-] )

ŽK: 10. R. Kloc , 42. V. Krám , 47. K. Starý - 52. S. Mareš , 87. Z. Sabiniok . ČK: 92. V. Krám .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - PETRIČÁK Daniel, TŘEŠŇÁK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.