T. Had 28.
M. Nerad 90.
2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staněk rozhodl o upocené výhře Sedlece


Branky


28. T. Had , 90. M. Nerad - 1. J. Staněk , 40. J. Špán , 65. J. Staněk
0

Lídr soutěže zavítal na Záblatí, které se nacházelo na předposledním místě. Postavení mužstev v tabulce ale rozhodně neodpovídalo průběhu zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec byl o gól lepší

Do Záblatí přijel Sedlec opět v nevelkém počtu hráčů, navíc brzy musel střídat stoper Jirka Koch, ale i tak si vedoucí tým dokázal odvézt všechny body. Utkání ve velkém vedru mnoho krásy nepřineslo, ale favorit šel do vedení hned v 1. minutě, kdy se po pasu kapitána Jaroslava Zíky prosadil Jiří Staněk. Domácí vyrovnali po signálu z rohu, kterého se jeden z hráčů dotknul a Tomáš Had míč vzal, doběhl s ním na vápno a trefil přesně, to běžela 28. minuta. Do poločasu ale Sedlec opět zapnul a po centru Kamila Pekaře se hlavou trefil ve 40. minutě Jiří Špán. Poslední minuty prvního poločasu si již hosté pohlídali a udrželi si jednobrankové vedení.

Sedlec si povinné tři body pohlídal

I po přestávce se dokázal Sedlec prosadit, když chybu brankáře Adama Kuttenberga vystihnul opět Jiří Staněk a svou druhou brankou dal hostům klid. Záblatí korigovalo až v samém závěru, kdy se prosadil Martin Nerad, ale na vyrovnání už nemělo čas. Sedlec si tak připsal povinné body a stále drží v čele tabulky tříbodový náskok. K utkání přihlíželo čtyřicet diváků. Hlavním rozhodčím byl Jaroslav Kollmann, jeho asistenti byli Petr Krejník a Miroslav Harvalík, delegátem byl Josef Šafránek.

Příští kolo Sedlec doma přivítá Netolice. Záblatí pojede bojovat do Vlachova Březí.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - J. Kvasnička [-] (78. P. Hrabák [-] ) , T. Had [-] , J. Hálek [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-] , V. Sova [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - K. Pekař [-] (84. M. Kroupa [-] ) , M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , J. Špán [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , J. Koch [-] (29. L. Hovorka [-] ) , M. Pešek [-] , J. Tůma [-] , V. Kozel [-]

ŽK: 83. M. Chromý .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - KREJNÍK Petr, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.