Lažiště uzemnilo poslední Záblatí


Branky


1

Kočka s myší, takto by se dal nazvat zápas mezi Lažištěm a Záblatí. Třetí celek proti poslednímu neměl žádné větší problémy, s přehledem zvítězil a s chutí si zastřílel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lažiště ovládlo první poločas

Když se naposledy potkaly tyto týmy na Záblatí, tak si Lažiště odvezlo těsnou výhru 2:3. Nicméně se Záblatí nyní moc nedaří. Minulý zápas sice porazilo Zliv, ale Lažiště je jiná parketa. Již ve 4. minutě utkání otevřel skóre Marek Sedláček. O deset minut později se tentýž hráč prosadil podruhé a stal se tak se sedmnácti přesnými trefami nejlepším střelcem soutěže a udělal tak výzvu pro zraněného Tomáše Kučery. Na 3:0 v poklidu zvýšil Petr Holub, běžela teprve 23. minuta a vypadalo to na demolici. Pět minut před koncem poločasu stačil snížit na 3:1 Miroslav Kolafa.

Domácí si pojistili vedení

Ve druhé půle se nic zázračného nekonalo a vše probíhalo ve stejném duchu, jako v tom prvním. Na 4:1 zvýšil v 52. minutě Jan Linhart. Hrálo převážně na polovině Záblatí a ojedinělé brejky hostujících zablokovala lažišťská obrana v čele s kapitánem Janem Mackem. Sedmdesát diváků sledovalo jak na 5:1 zvyšuje v 71. minutě Jaroslav Volmut. Zbytek utkání si domácí s přehledem pohlídali, byla to jednoznačná záležitost tří bodů. Hlavním rozhodčím byl Milan Pánek a jeho asistenti – Roman Žurek a Václav Heinzl.

Příští zápas FK Lažiště jede do Netolic, tam se dá očekávat nejlepší zápas dalšího kola. Záblatí bude doma bojovat proti Chelčicím.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Brzobohatý [-] (85. P. Ostádal [-] ) , J. Macek [-] - O. Málek [-] (80. M. Stupár [-] ) , J. Albert [9.0] , J. Volmut [-] , M. Sedláček [8.0] - J. Pěsta [-] (39. J. Linhart [-] ) - P. Holub [-] , P. Bízek [-] (65. J. Turek [-] ) , M. Bednár [-] (71. J. Mocek [-] )

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] (43. P. Hrabák [-] ) , J. Nerad [-] , J. Kvasnička [-] (58. A. Balica [-] ) , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] (86. V. Rosenbaum [-] ) , M. Grametbauer [-]

ŽK: 41. M. Janošťák , 79. J. Nerad .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Milan - ŽUREK Roman, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2017 22:03
Tento zápas měl jasný průběh pro Lažiště za 3 body. I přesto se několik hráčů hostí ukázalo ve špatném světle. Kdy pro mě fotbalová ikona v této soutěži David Lachkovič po ukončení zápasu s několika hráči odejde do kabin bez podání ruky.(nikdo z hráčů mu nic neudělal)....Do této doby jsem držel Záblatí palce v cestě za záchranou, ale tohle se nedělá....Jinak celé Lažiště(i pokladník) gratuluje Markovi Sedláčkovi :) Nejlepší střelec soutěže.