Sedlec v devíti zdemoloval Vacov B


Branky


41. G. Bujok , 50. G. Bujok (p.) - 33. V. Šindelář , 55. J. Tůma , 73. M. Moutelík (vl.) , 75. M. Pešek , 84. M. Pešek
0

Na podzim tento zápas skončil 3:1 pro Sedlec, a tak se dal i podle postavení mužstev tabulek očekávat jednoznačný zápas. První poločas Vacov B kladl odpor, ale Sedlec i přes dvě červené karty zápas zvládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili penaltu

Tenhle duel se rozhodčím tedy hrubě nepovedl. Ale ani dvě odpískané penalty a dvě červené karty proti Sedleci a naopak dvě neodpískané na druhé straně, nezabránily tomu, aby lídr tabulky opět vyhrál. První poločas ale hostům oslabeným o nejlepšího střelce Kučeru nevyšel. Přesto šli po akci Michalce a střele Šindeláře do vedení. Domácí pak nedali penaltu, ale do půle přesto srovnali díky Gustavu Bujokovi.

Dvě červené pro Sedlec

Po poločase přišel tvrdý trest pro Sedlec v podobě dvou červených karet, v nich měl trochu prsty i rozhodčí a asistentka na lajně. Nejdřív putoval pod sprchy Šindelář a vzápětí Gustav Bujok poslal z hodně diskutabilní penalty Vacov do vedení. I v deseti ale Sedlec začal zápas ovládat a vyrovnání zařídil po klasicky vynikajícím centru Chromého nadvakrát Tůma. V 73. minutě prodloužil dlouhý výkop brankáře Hanzala Bláha a Staňkovu akci zakončil do vlastní sítě domácí Moutelík. Když čtvrt hodiny před koncem po přihrávce Zíky Milan Pešek zvýšil na 4:2, bylo hotovo. Navíc poté domácí ještě zahráli rukou ve velkém vápně, ale světě div se, píšťalka hlavního arbitra zůstala němá. Ke konci zápasu na polovině hřiště fauloval ne příliš tvrdě Chromý a k překvapení všech dostal i druhou žlutou kartu a vzápětí červenou. I v devíti lidech ale Sedlec skóroval, když se z přímého kopu podruhé prosadil Milan Pešek. Vysoká výhra potěšila, ale kdo bude hrát za personálně zdecimovaný Sedlec příště, to bude teprve zajímavé.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - AMBROŽOVÁ Hana, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.