0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice vyslaly jasný vzkaz: první místo jen tak nepustíme!


Branky


0

Za slunečného dne zahájily celky druhou část soutěže. Navázat na úspěšný podzim chtěli Dražičtí v utkání s Milevskem, jehož béčko okupuje samotný spodek tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valášek opět servíroval

Hosté tedy byli favority, ale umělý povrch a nerozehranost dražických borců znamenaly, že první poločas neměl až takovou kvalitu. Hosté byli sice fotbalovější a hra se odehrávala vesměs na polovině domácích, ale k nějakým gólovkám nedocházelo. Střely K.Novotného a  D.Štechera mířily mimo tyče, stejně jako hlavička Horky nebo dorážka Kromky. Až přišla 21.minuta, J.Štecher zatáhl balon po levé straně a byl faulován hodně nečistě hrajícím Červenkou.

 

Přímý kop rozehrál obávaný exekutor podobných situací Valášek a jak je jeho zvykem, posadil balon přímo na hlavu Horkovi. Pro střelce pak už nebyl problém z bezprostřední vzdálenosti vsítit úvodní branku - 0:1! Domácí se i v dalším průběhu převážně bránili dražickému tlaku. Z ojedinělého protiútoku zahrozil jen Csanda v 38.min. Střela však směřovala doprostřed branky a nemohla překvapit připraveného brankáře Baku.

Štecher zažil dvougólový den

Druhý poločas začali lépe domácí borci, zatlačili protihráče před pokutové území, ale k vážnému ohrožení Bakovy branky se nedostávali. Jejich snahu pak hodně zbrzdila akce na druhé straně hřiště. Ve 49. min. se dostal do šance agilní J.Štecher. Jeho prudkou střelu brankář jen reflexivně vyrazil před sebe přímo na kopačku Veselého. Tomu sice první střelu dokázal obránce zablokovat, ale opět tak nešťastně, že Veselý dostal ještě druhou šanci, při pokusu o kličku byl však faulován a rozhodčí správně odpískal penaltu. Tu s přehledem proměnil Jirka Štecher – 0:2!

 

Když přidal Kromka další gól hned o dvě minuty nato, bylo prakticky rozhodnuto. Hezký fotbalový moment začal K.Novotný, zatáhl balon po pravém křídle a ideálně nacentroval na nabíhajícího Kromku. Kanonýr se hlavou nemýlil a potřetí rozvlnil síť za zády gólmana Máry – 0:3! V 57. min. se opět K.Novotný vzdaloval svým pronásledovatelům po pravém křídle a opět našel svým centrem ve vápně svého spoluhráče. Tentokrát si míč našel Horku, jeho hlavička však zamířila pouze do horní tyče.

 

 

Účet zápasu tak uzavřel Jirka Štecher v 65.minutě. Po rohovém kopu Valáška vrátil přetažený balon před branku Bareš, nejvýše vyskočil J. Štecher a svým druhým zápisem uzavřel střelecký den – 0:4!  Domácí mohli jen korigovat nepříznivý výsledek, kdyby rozhodčí Krčín odpískal pokutový kop po faulu Schloffa na pronikajícího Patáka. Píšťalka zůstala němá a na stavu skóre se už nic nezměnilo.

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Vedoucí mužstva L.Kolář: "Vítězství jsme si zasloužili, celý zápas jsme byli lepším týmem a i když tu a tam ještě něco nefungovalo podle představ, na Milevsko to stačilo. Ta opravdová prověrka nás čeká hned koncem tohoto týdne. Na náš trávník přijede Sokol S.Ústí, který se dere tabulkou vzhůru a jistě nám bude chtít oplatit podzimní porážku."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
V. Mára [-] - J. Csanda [-] , Z. Červenka [-] , J. Paták [-] , J. Pinc [-] , P. Komárek [-] , D. Starý [-] (46. D. Milaberský [-] ) , L. Sedlák [-] , J. Šimák [-] (72. D. Reiniš [-] ) , P. Novotný [-] , M. Masopust [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] - J. Štecher [-] (75. M. Stuchlík [-] ) - K. Novotný [-] (59. P. Novotný [-] ) , M. Veselý [-] , Š. Schloff [-] , M. Horka [-] (88. D. Smutný [-] ) , J. Kromka [-] (66. T. Bareš [-] ) , T. Hořejší [-] , R. Valášek [-] , D. Štecher [-] (68. R. Pfeifer [-] )

ŽK: 81. D. Milaberský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krčín Jan - KROUTL Vít, HUČÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.