D. Kodras 26. (vl.)
Z. Šváb 59.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:30

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč dál stíhá vedoucí Soběslav, doma si poradila s Třeboní


Branky


26. D. Kodras (vl.) , 59. Z. Šváb
0

Domácí po minulé prohře v Hradci zabrali s Třeboní a došli si pro tři body. K úvodní trefě jim pomohl výstavním vlastencem hostující Kodras, druhý gól přidal Šváb a poté ještě zahodil domácí Brůžek penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč šla do vedení po výstavním vlastenci Kodrase

Druhá Želeč přivítala na svém hřišti soupeře z Třeboně. Hosté minulé kolo vyhráli s Olešníkem a na body pomýšleli i v souboji se Želčí. Jenomže na již rozsáhlou marodku přibyl stoper Cahyna, který bude chybět do konce sezony. Domácí pokud chtěli ještě oddálit postupové oslavy Soběslavi, potřebovali bodovat za tři body.

 

Podle toho vypadal první poločas. Domácí hráči měli více ze hry a Třeboň se zatáhla na vlastní polovinu. Jenomže úvodní nájezdy domácích končily před pokutovým území hostí. Skórem tak nakonec pohl hostující Kodras, ale ke smůle Třeboně do vlastní sítě. Při pokusu obrat o míč unikajícího Novotného se mu míč svezl po nártu a neomylně zacílil k tyči Kopeckého branky - 1:0.

 

Domácí vedení mohl za pár minut navýšit Michal Brůžek, který se vrátil po zranění, ale neproměnil pokutový kop, který pro nás i zhodnotil. "Šel jsem na penaltu s jasnou myšlenkou narvat to nártem, ale nakonec jsem se rozmyslel a střelu plackou poslal do strany, kam skákal brankář." Poločasové skóre tak zůstalo 1:0.

Pojistku přidal střídající Šváb

Druhý poločas začali aktivněji domácí a zejména střídající Šváb dokázal ještě více oživit hru domácích. Po necelých pěti minutách na hřišti právě Šváb navýšil domácí vedení a bylo to 2:0. Domácího záložníka vstřelená branka nabudila a o pár minut později mohl přidat další branku, ale jeho střela skončila na tyči Kopeckého branky. V další šanci domácích byl znovu Šváb, ale opět si neporozuměl s brankovou konstrukcí, když znovu zakončoval pouze do tyče.

 

V závěrečných minutách domácí prostřídali a do hry se dostali i hosté z Třeboně. Jejich střelecké pokusy ale pokaždé pokryl bezchybně chytající Hovorka, který nedovolil hostujícím hráčům dostat se vstřelenou brankou domácím na kobylku. Želeč si tak připsala do tabulky tři body za výhru 2:0 a v příštím kole může zdramatizovat závěr soutěže pokud porazí vedoucí Soběslav.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "S Třeboní jsme si připsali zaslouženou výhru. V zápase jsme byli lepší, hosté se spoléhali na brejky. My neproměnili několik šancí včetně pokutového kopu, který jsem nedal. Ale jak jsem říkal v úvodu, dovedli jsme zápas ke třem bodům."

TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "První poločas byl vyrovnaný. První gól jsme si dali vlastní, když Dominik Kodras ukázkově zakončil střelou k tyči. Dále byla na nás odpískaná sporná penalta, ale Jakub Kopecký jí famózně chytil. V prvním poločase jsme měli šance na vyrovnání, ale neproměnili jsme je. Druhý poločas byl lepší pro nás. Druhý gól jsme dostali po ztrátě ve středu hřiště a následný centr do vápna. V druhém poločase jsme Želeč tlačili, měli jsme hodně standardek a měli jsme i gólové šance, ale bohužel jsme neproměnili šance. Po faulu ve vápně na nás nebyla odpískaná penalta. Musím vyzdvihnout výkon Jakuba Kopeckého, který nás svými zákroky držel celý zápas."



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , M. Petr [-] , O. Kosobud [-] - J. Holub [-] (79. T. Kukučka [-] ) , J. Rabiňák [-] (73. P. Janošík [-] ) , M. Brůžek [-] (67. V. Podroužek [-] ) , M. Sokolt [-] (56. Z. Šváb [-] ) , J. Švec [-] - R. Novotný [-] (84. M. Šindelář [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] , R. Bašta [-] , M. Franěk [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , T. Havlík [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] , H. Holý [-]

ŽK: 31. K. Holzepl .
Hráči zápasu: P. Hovorka , Z. Šváb .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kaštánek Libor - HOCH Karel, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.