Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice rozhodly o své výhře ve druhém poločase čtyřmi góly


Branky


0

Podruhé za sebou si s chutí zastříleli hráči Čimelic. Tentokrát to odnesly pěti brankami domácí Dačice, které nezachytily vstup do druhého poločasu. Podruhé za sebou se dvakrát mezi střelce zapsal hostující obránce Karel Řezáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Janáka odpověděl hostující Svojše

Čimelice si minulý víkend s chutí zastřílely proti Ševětínu a s podobnou představou přijížděly i do Dačic, kde je většinou záruka, že bude padat hodně branek. Domácí minulý týden zachraňovali remízu s Planou a v nepřehledém boji o sestup potřebovali nutně bodovat naplno.

 

Zápas začal oboustranně vyrovnaně. Hosté napadali vysoko domácí rozehrávku, ale k šanci to nevedlo. Naopak na druhé straně se po centru Točíka dostal k hlavičce Toman, ale zakončil vedle. V 18. minutě zahrozili ze vzduchu i hosté, ale Hegenbartovu hlavičku Zejda kryl. Do vedení šli tak nakonec po půl hodině hry domácí, když otevřel skóre utkání Janák - 1:0. Jenomže za šest minut bylo srovnáno, když se po rohovém kopu prosadil Svojše - 1:1.

 

Hra pak pokračovala ve vyrovnaném duchu a tak se šlo do šaten za remízového stavu. 

Ve druhém poločase bylo k vidění pět branek

Druhý poločas přinesl v prvních deseti minutách hned tři branky. Rozehraný roh nakrátko a následný centr propadl k osamocenému Řezáčovi, a ten neměl problém poslat míč do odkryté branky. Za další tři minuty zvyšoval náskok Čimelic Hlavín a zdálo se, že hosté jsou na nejlepší cestě za třemi body. Domácí ale dokázali rychle odpovědět. Prakticky hned po rozehrávce se zmocnil míče Jindra, vysunul kolmicí Tomana a ten obstřelem snížil na rozdíl jedné branky - 2:3.

 

V 64. minutě se po centru z pravé strany tlačil za vyrovnání Šimánek, ale jeho střela skončila vedle. Čimelice začaly v závěrečných minutách kontrolovat hru a v 69. minutě vedly znovu o dvě branky. Propadnutý míč sebral za domácí obranou Svojše a své sólo na brankáře Zejdu uklidit přesnou střelou k tyči - 2:4. V 71. minutě dostali domácí výhodu přímého kopu, ale Tomanova bomba jen vyprášila rukavice brankáře Slavíka. Za dvě minuty propadli domácí na levé straně, Viták přihrál Řezáčovi a ten zakončil přesně - 2:5.

 

Dačice vrhly v závěru všechny síly do útoku a tím nabídly hostům možnost kontrovat do otevřené obrany. Toho už hosté ve zbylých minutách nevyužili, i přesto se mohli po závěrečeném hvizdu radovat ze zaslouženého zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Typický zápas s Dačicemi. Padlo hodně gólů a zaslouženě si vezeme výhru! Domácí vice mysleli na útok, než na obranu. My chodili do otevřené obrany a dost šancí ještě neproměnili."



Sestavy


FK Dačice
T. Ferdan [-] - D. Mašát [-] , V. Kněžínek [-] , D. Vacuška [-] - D. Točík [-] , M. Šimánek [-] (80. O. Jelínek [-] ) , M. Janák [-] , T. Jindra [-] , M. Krtek [-] (68. J. Brunner [-] ) - M. Toman [-] - P. Celý [-]

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - - - M. Fara [-] , K. Řezáč [-] , V. Hegenbart [-] , J. Svojše [-] (72. D. Varhan [-] ) , P. Listopad [-] , M. Káš [-] , Z. Pšenička [-] , T. Zelenka [-] (63. M. Nekl [-] ) , J. Viták [-] , L. Hlavín [-]

ŽK: 21. P. Listopad , 66. J. Svojše .
Hráči zápasu: L. Hlavín , J. Svojše .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mach Jan - PETERKA Marek, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.