Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Osm branek v Písku, tři body si odvezly Katovice


Branky


0

Dlouho to vypadalo, že si ke třem bodům dojde domácí Písek, ale Katovice ukázaly v průběhu druhého poločasu svou kvalitu. Zápas otočily a odváží si tak tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek B otočil nepříznivý vývoj zápasu

Na hřiště Písku B zavítali Katovice. Hosté si po domácí prohře s Milevskem spravili chuť v Dačicích, kde vyhráli 3:1 a dál se drží na dostřel nejlepší trojici Krajského přeboru. Vydařený prodloužený víkend mají za sebou mladíci Písku B. Ti dokázali nejprve v sobotu porazit Dačice v pondělní dohráce si odvézt tři body ze hřiště Ševětína.

Zranění stále ještě nepustilo na hřiště hostujícího Švehlu, Horejše a Matase. Cibulkovi zdravotní potíže povolily odehrát jen sedmnáct minut. Domácí tým byl s výjimkou Zušťáka a Varyše složen výhradně z dorostenců, převážně ročníku 1999.

Tato skutečnost favorizovala hostující tým, kteří roli favorita plnili jen zkraje utkání. Již ve 2. minutě se Repa prosadil po akci Zoubka a Požárka a Katovice vedliy 0:1. Ovšem ve zbytku prvního pločasu předvedli hosté bezkrevný výkon a domácí mladíci po jejich chybách během dvou minut skóre otočili. Nejprve se po rozehraném rohu ve 24. minutě trefil Zušťák, srovnal skóre na 1:1. O dvě minuty později poslal domácí do vedení 2:1 Řežábek. Oba střelce dělí věkový rozdíl 24 let.

Těsně vedení domácích vydrželo až do poločasové přestávky.

V brankové přestřelce byli úspěšnější hosté

O poločasové přestávce si měli hráči a trenéři hosté jistě co říct. Výsledkem jejich porady byla vyrovnávací branka, o kterou se v 52. minutě postaral po rohovém kopu Hajdušek. Jenomže z vyrovnání se hosté dlouho neradovali. Po další chybě v obraně se prosadil dorostenec Hrala a v 58. minutě opět poslal píseckou rezervu do vedení 3:2.

S hrozící ostudou se katovické mužstvo nechtělo smířit. Za tři minuty bylo znovu srovnáno, když se prosadil Požárek - 3:3. Poslední slovo pak měl hostující kanonýr Vladimír Uher, který v rozmezí pěti minut přidal dvě trefy a Katovice nakonec udolaly domácí tým poměrem 3:5. Ziskem tří bodů předskočili v tabulce Rudolfov a posunuli se na třetí místo.

 

 

zdroj: webové stránky http://www.fotbal-katovice.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Utkání jsme začali tradičně,už ve 2.minutě to bylo 0:1. Hráči se začali probouzet a do poločasu vývoj zápasu otočili na 2:1. Jenže ve druhém poločase začali některým hráčům docházet síly a soupeř zápas otočil, také díky obrovským chybám v našich řadách."

SK Otava Katovice
webové stránky SK Otava Katovice: "Výkon v Písku zdaleka nebyl ideální. Tři body nás sice těší, konec dobrý, všechno dobrý, ale za týden v derby s Osekem musíme předvést ve všech směrech mnohem kvalitnější hru."



Sestavy


FC Písek B
L. Varyš [-] - P. Velek [-] (83. J. Jevčák [-] ) , O. Hudák [-] - - J. Zušťák [-] , J. Váchal [-] (75. L. Machovský [-] ) , M. Řežábek [-] , M. Říha [-] , J. Hrala [-] , D. Václavík [-] , D. Votava [-] (64. F. Stráský [-] ) , J. Žurek [-]

SK Otava Katovice
T. Holý [-] - R. Kočí [-] , T. Hajdušek [-] , L. Blatský [-] , O. Koutský [-] - J. Schánělec [-] , D. Zoubek [-] , K. Cibulka [-] (17. M. Hromíř [-] ) , M. Repa [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-]

ŽK: 68. T. Hajdušek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Jarolím Jiří - HERZOG Radek, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.