0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Katovická série bez prohry končí, důležité tři body si odvezlo Milevsko.


Branky


0

Devíti zápasová neporazitelnost Katovic skončila. Po hříchu si první prohru od 12. kola připsaly Katovice opět na domácím hřišti. Tři body slaví po výhře 0:2 Milevsko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po šancích Uhera, udeřilo dvakrát do katovické sítě

V sobotu přivítaly Katovice na svém hřišti hráč z Milevska. Domácím minulé kolo přerušila jejich osmi zápasové vítězné tažení vedoucí Soběslav, když šlágr jara skončil nerozhodně 1:1. Na vítěznou vlnu chtěli katovičtí naskočit v dalším domácím zápase proti Milevsku, které stejně jako další tři exdivizní celky zůstává v letošním ročníku Krajského přeboru daleko za očekávání a v tabulce se nachází na 10. místě.

 

Domácí tým se musel obejít bez tří hráčů základní sestavy. Kvůli zranění chyběli Cibulka a Horejš, pracovně byl mimo Zoubek.Katovice začaly doma jak je jejich zvykem aktivně a v úvodních minutách létal do vápna hostí jeden centr za druhým, ale bohužel ani jednou míč nenašel nikoho ve světle modrém dresu. V 9. minutě našel na pravé straně Požárek rozběhnutého Miklase, ten sice obstřelil vybíhajícího brankáře Šmítmajera, ale míč putoval mimo branku. Hosté odpověděli akcí Koutníka, který přihrával Dvořákovi do uličky, ale jeho střela z levé strany šla nad Švehlovu branku.

 

O minutu později měli domácí gólovku, když Repa dlouhým pasem našel Uhera, který se díky podskočení Vakoče dostal před Dvořáka. Ten jeho první střelu chytil a dorážka toho samého hráče skončila mimo tři tyče. V 17. minutě rozjel akci Milevska Komárek, následně posunul míč do volného prostoru na pravé straně na rozběhnutého Sedláka, ale jeho zakončení ze strany nenadělalo brankáři Švehlovi větší problémy. Hned z protiútoku vyslal Repa pasem po levé straně do vápna Požárka, ten přihrál před branku, kde se k zakončení dostal Uhera, ale z malého vápna trefil přesně střed branky, kde stál připravený brankář Šmítmajer.

 

Dvě neproměněné šance nakonec museli domácího kanonýra mrzet. Ve 21. minutě Koutník vysunul přihrávkou za obranu do sóla Bardu a ten si v zakončení poradil s přehledem – 0:1.  Inkasovaná branka vzala domácím hráčům vítr z plachet a nebezpečnější začali být hosté. Hned o minutu později prostrčil míč Marvan na Dvořáka, ale ten z hranice vápna pálil těsně nad.  Ve 27. minutě hosté pěkně zakombinovali Komárek prostrčil míč na volného Sedláka, ale ten sám proti Švehlovi nechal vyniknout domácího brankáře.

 

Ve 30. minutě zahrával Komárek standardní situaci míč propadl po sérii několika odrazů až k osamocenému Dvořákovi, který jej dopravil do prázdné branky, ale branka pro ofsajd neplatila. Hosté se rozčilovali, protože na úrovni Dvořáka stál zřejmě domácí stoper Hajdušek.

 

 

Nicméně hosté svůj zlepšený výkon potvrdili druhou brankou ve 39. minutě. Dvořák přesprintoval stopera Blatského a přihrál do odkryté branky Sedlákovi, který neměl problém zavěsit – 0:2. Tento stav vydržel až do poločasové hvizdu. 

Katovice se snažily, ale v závěru jim k bodům nepomohlo ani vyloučení hostujícího Bardy

Druhý poločas začali aktivněji domácí hráči. Ve 48. minutě se na pravé straně uvolnil Miklas, odcentroval, ale hlavička Požárka skončila v náručí brankáře Šmítmajera. O tři minuty později dostali domácí výhodu přímého kopu kousek za vápnem. Repa zkoušel obstřelit zeď, což se mu povedlo, ale míč skončil na boční síti. Další minuty zápasu se míč pohyboval mezi oběma vápny. Hráči Milevska nikam zbytečně nespěchali a trpělivě drželi dvoubrankový náskok.

 

 

Domácí si v posledních dvaceti minutách vytvořili optickou převahu a platonický tlak. Jejich snahu o kontaktní branku pak ještě umocnil kapitán hostí Barda, který nešikovně zahrál rukou a po druhé žluté kartě šel předčasně do sprchy. Katovice tak měly deset minut na to s nepříznivým skóre něco udělat. Hráči Milevska však oslabení přečkali bez větších problémů a po konečné hvizdu rozhodčího si z Katovic odvezli zaslouženě všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
webové stránka SK Otava Katovice: "Naše mužstvo začalo náporem, hosté byli zatažení v defenzívě. Obraz hry se ale změnil poté, co dvakrát Uher a jednou Miklas svoje šance neproměnili. Hosté se poté osmělili a převzali otěže hry. Po brankách Bardy a Sedláka šli do šaten s dvoubrankovým náskokem. Druhý poločas nabídl hru převážně mezi oběma vápny. K dosažení kontaktní branky nám nepomohla ani desetiminutová přesilovka poté, co byl za dvě žluté karty vyloučen Barda."




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - R. Kočí [-] (46. M. Hromíř [-] ) , T. Hajdušek [-] , J. Matas [-] , L. Blatský [-] , O. Koutský [-] - M. Repa [-] , J. Schánělec [-] , J. Miklas [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-]

FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Kosobud [-] , M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (88. J. Paták [-] ) , J. Barda [-] , F. Koutník [-] (89. J. Pinc [-] ) - - P. Dvořák [-] , M. Málek [-]

ŽK: 29. L. Blatský - 63. J. Barda . ČK: 80. J. Barda .
Počet diváků: 207. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - KOTALÍK Petr, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.