M. Toman 37.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 15:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice si z Dačic odvezly všechny body


Branky


37. M. Toman - 9. V. Uher , 23. V. Uher , 90. M. Požárek
0

Po dvou zápasech bez výhry zabraly Katovice naplno v Dačicích. Tři body pojistili v poslední minutě zápasu a to i ve značně oslabené sestavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostům

Po první jarní porážce cestoval tým Katovic na hřiště Dačic. Hosté o víkendu doma padli s Milevskem a hořkost porážky ochutnali po devíti zápasech. Domácí hráči o víkendu odjeli s prázdnou z Písku, kde nestačili na domácí mladíky, kteří rozhodli o své výhře ve druhém poločase. Co napravovat tak měly oba týmy.

Hostujícímu trenéru Malému přibyly vrásky ještě před samotným začátkem zápasu. Na marodku mu přibyli brankář Švehla a obránce Matas, kteří si odnesli drobné šrámy z domácího zápasu s Milevskem. Celkem to tak byla pátá vynucená změna v základní sestavě Katovic za poslední tři dny, už v sobotu chyběli Cibulka, Horejš a Zoubek. 

Absence zmíněných hráčů však nebyli na hostech v úvodních minutách zdát a po kombinaci na pravé straně mezi Miklasem a centrujícím Kočím, zakončil přesnou hlavičkou Uher a poslal Katovice do vedení - 0:1. Za další minutu se po pasu Repy dostal za obranu Požárek, ale jeho ukvapené zakončení bylo velmi nepřesné. 

Hosté kontrolovali hru a domácí drželi na distanc své svatyně. Ve 21. minutě se dostal k odraženému míči za vápnem domácích Uher, ale jeho pumelice halfvolejem jen prosvištěla nad břevnem Zejdovi branky. Ve 23. minutě odcentroval z pravé strany Miklas, nedorozumění mezi stopery, kdy jeden z nich prodloužil míč za svá záda, dostala před brankáře Zejdu hned tři hráče hostí. Repa posunul míč před branku a Uher neměl problém uklidit míč do odkryté branky.

Dačice zahrozily po půl hodině, když Toman z jedné posunul míč za obranu na Točíka, ten ještě hledal nabíhajícího Šimánka, ale před ním dokázal míč uklidit na rohový kop jeden z vracejících se obránců. Ve 36. minutě poslal za obranu Krtek rozběhnutého Tomana, ten se zasekávačkou uvolnil ke střele a ranou na bližší tyč propálil Holého – 1:2. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

 

 

Dačice se snažily o vyrovnání, ale v závěru pečetil výhru hostů Požárek

Druhý poločas začali šancí domácí hráči. Přihrávku Točíka přizvedl jeden z hostujících hráčů a Toman pohotovou střelou donutil k zákroku Holého, který vytáhl míč na tyč. Hosté mohli jít o chvilku později znovu do dvoubrankového vedení, když se odražený míč dostal ve vápna k Požárkovi, ale ten svou střelou trefil jen nohy dobře postaveného brankáře Zejdy.

 

V 54. minutě házeli hosté autové vhazování míč se po prodloužení Uhera dostal na velké vápno ke Schánělcovi, ale jeho střela z první skončilo nad brankou domácích. V 56. minutě mohli vyrovnat domácí, když zahrával standardní situaci Jindra, jeho centr si našel na malém vápně Toman, ale hlavičku z bezprostřední blízkosti poslal jen do těla brankáře Holého.

 

 

Domácí hráči měli opticky navrch, ale jejich útočná snaha nevyústila v brankovou příležitost, která by znamenala vyrovnání. Katovice vyčkávaly a vyrážely do otevřené domácí obrany. Jejich trpělivost se jim vyplatila v poslední minutě zápasu. Uher poslal dlouhý míč dopředu, který chtěl před Požárkem uklidit do bezpečí brankář Zejda, který vyběhl daleko mimo vápna. Míč však minul a Požárek obstřelem přes vracejícího se obránce poslal míč do sítě. Pečetil tak výhru Katovice 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Hned na začátku jsme si zbytečně nechali dát dva góly a pak zase doháněli manko. Poměrně brzy se nám podařilo snížit a měli jsme možnost i vyrovnat, ale bohužel byly přihrávky do prázdné brány nepřesné. Ve druhém poločase jsme byli více na míči a Katovice se uchýlily jen k brejkům. Toman trefil tyč a po jednom z centrů trefil hlavou z malého vápna brankáře. V 90 minutě pak z brejku Katovice zvýšily na 3:1 Remízu jsme si podle mě zasloužili, ale bohužel se nám nedaří využívat velké šance a naopak inkasujeme laciné góly, je to pořád dokola stejná písnička."




Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - P. Celý [-] , V. Kněžínek [-] , J. Nosek [-] (75. D. Mašát [-] ) , D. Vacuška [-] - M. Janák [-] , M. Šimánek [-] , D. Točík [-] (65. J. Brunner [-] ) , T. Jindra [-] , M. Krtek [-] - M. Toman [-] -

SK Otava Katovice
T. Holý [-] - O. Koutský [-] , L. Blatský [-] , R. Kočí [-] , T. Hajdušek [-] - J. Miklas [-] , M. Repa [-] , J. Schánělec [-] , M. Hromíř [-] (82. V. Křivanec [-] ) - V. Uher [-] , M. Požárek [-]

ŽK: 61. M. Požárek , 65. J. Schánělec , 89. J. Miklas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koranda Tomáš - REITINGER Jiří, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.