3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas exdivizních týmů vyzněl lépe pro Třeboň


Branky


40. M. Průcha , 53. O. Cahyna (p.) , 67. M. Franěk - 8. J. Marvan , 76. P. Dvořák
0

Domácí tým Třeboně se na jaře hodně přiblížil týmům ze spodku tabulky a v zápase s Milevskem potřeboval nutně bodovat. To se jim nakonec podařilo, když si po výhře 3:2, připsali druhé jarní vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh první půle, měl i vyrovnané skóre

V Třeboni se potkali dva exdiviní týmy, domácí Třeboň a hosté z Milevska. Pod tlak se na jaře dostali domácí hráči, kteří v úvodních jarních kolech získali jen tři body a spodek tabulky je měl na dostřel. Milevsko na tom nebylo v tabulce o mnoho lépe a tak se dal čekat zajímavý souboj.

 

Ještě než zápas pořádně začal musel po tvrdém souboji opustit hřiště domácí kapitán Maxa. V 8. minutě pak přišel první gólový moment, když Sedlák vybojoval míč na pravé straně a následně přihrál na vápno volnému Marvanovi, který křížnou střelou překonal brankáře Skálu – 0:1. O dvě minuty později si seběhl na přední tyč Sedlák, ale střelu z první poslal vedle Skálovi branky.

Domácí se těžko dostávali k brance Milevska a první vážnější šanci jim nabídl svou špatnou malou domů Vakoč, ale Divoký nedotáhl nabídnout příležitost ke gólovému konci. Ve 25. minutě zatáhl míč po levé straně domácí Holzepl, poslal míč branku, ale před Matouškem uklidil míč do bezpeční Pavel Novotný.

 

Ve 40. minutě odcentroval z pravé strany Matoušek, hostující Kosobud trestuhodně promáchl při pokusu odkopnout míč, ten propadl k volnému Průchovi, který jej bleskově poslal do sítě – 1:1. Vyrovnaný první poločas tak skončil remízou 1:1.

Třeboň nakonec těsné vedení udržela

Druhý poločas začal lépe pro domácí a nutno říct, že za něj můžou poděkovat rozhodčímu Tupému. Cahyna přihrával na vápno Fraňkovi a jeho teatrální pád po vzoru ligových letců posoudil hlavní sudí, jako penaltový. Jak by řekl protřelí šíbr Ivan Horník: „Ta byla přísná!“K penaltě se postavil Cahyna a nadvakrát překonal brankáře Dvořáka 2:1.

Na hráčích Třeboně byla v úvodních minutách vidět větší touha po zisku tří bodů a do dvoubrankového trháku je mohl dvakrát poslat Průcha, ale ani jednoho jeho zakončení z prostoru malého vápno a penalty gólem neskončilo. V 68. minutě se protáhl na levé straně do vápna Průcha, jeho přihrávku chtěl odkopnout do bezpečí Kosobud, ale trefil jen nohu Průchy, míč se snášel do branky, brankář Dvořák jej stihl vyplácnout, ale jen k důraznému Fraňkovi, který míč protlačil do sítě – 3:1.

Hosté z Milevska však zápas nezabalili a necelou čtvrt hodinu před koncem zápasu se dostali zpět do zápasu. Koutník poslal míč na rozběhnutého Dvořáka a ten křižnou střelou z levé strany prostřelil brankáře Skálu – 3:2.

 

Milevští vycítili šanci na bodový zisk a v závěrečných minutách se tlačili častěji před brankáře Skálu. Toho však nakonec žádný z centrovaných míčů hostí neohrozil. Třeboň se tak díky výhře posunula o bod před Milevsko.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Ondřej Cahyna (hráč): "Domácí utkání s Milevskem bylo velmi těžké. Byli jsme trochu pod tlakem a museli už taky konečně vyhrát. Nevyšel nám začátek zápasu a brzy jsme inkasovali. Poté jsme začali být aktivnější a nebezpečnější. Vyrovnání jsme si zasloužili, po centru Matouška se prosadil Průcha. Druhá půle byla převážně v naší režii a drzým průnikem Fraňka, který byl faulován pokutovém území následovala penalta. Cahyna se opět nemýlil, i když tentokrát se prosadil až z dorážky. Třetí gól přidal po pěkné akci a snad na břiše donesl do branky Franěk. Zápas se zdál být rozhodnutý a my jsme tomu podlehli. Milevsko snížilo a v závěru to byl boj do poslední minuty. Tlak hostí jsme ustáli a tři body zůstaly doma. Z mého pohledu jsme byli v zápase trošku lepším týmem a vítězství si zasloužili. Jediná kaňka dnešní výhry je zranění Tomáše Maxi, které nevypadalo vůbec dobře."




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - T. Maxa [-] (12. J. Matoušek [-] ) , M. Franěk [-] , J. Kopecký [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] (85. L. Nekvinda [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Divoký [-] , H. Holý [-] , O. Cahyna [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , T. Vakoč [-] - L. Sedlák [-] (53. P. Dvořák [-] ) , J. Marvan [-] (81. J. Alexa [-] ) - J. Šimák [-] (70. J. Paták [-] ) , J. Kosobud [-] , F. Koutník [-] , P. Novotný [-] , J. Barda [-] , J. Komárek [-]

ŽK: 27. O. Cahyna , 59. D. Kodras , 66. J. Divoký , 81. M. Průcha - 35. P. Novotný , 51. L. Sedlák , 55. F. Koutník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - SEBERA Filip, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.