3:1
(2:0)
48. R. Vojta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:15

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Důležité tři body si připsal Osek doma proti Protivínu


Branky


4. M. Brož (vl.) , 15. S. Hosnedl , 71. K. Maroušek - 48. R. Vojta
0

V 19. kole přivítal Osek na svém hřišti nováčka z Protivína, kterému se nadmíru daří a aktuálně je v tabulce na 4. místě. Domácí však doma napravili předchozí fiasko s Dačicemi a díky výbornému vstupu do zápasu si připsali tři body. Hosté v závěru dohrávali bez vyloučeného Hály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek vlétl do zápasu a po čtvrt hodině vedl o dvě branky

Domácí Osek chtěl doma potvrdit tři body ze hřiště Písku B a zapomenout na poslední domácí vystoupení, ve kterým inkasoval šest branek od Dačic. Hosté z Protivína však přijeli v dobré náladě, když doma porazili Milevsko a na body pomýšleli i v tomto utkání. Oba trenéři se museli obejít bez důležitých hráčů základní sestavy. Zatímco domácím chyběl kapitán Blažečka, který strávil den v Praze na půl maroton. Hostům chyběl špílmachr Prášil, který připravuje hráče Písku na nedělní derby v Táborsku.

 

Vstup do zápasu se povedl domácím hráčům na výbornou. Ve 4. minutě zahrával standardní situaci z půlící čáry Brabec a jeho dlouhý pas si prodloužil nešťastně do vlastní branky Brož - 1:0. Na druhé straně se po přihrávce Vojty dostal k zakončení z úhlu Jaromír Vorel, ale Chaluš jeho střelu vyrazil nohou. V 11. minutě se do zakončení dostal i druhý z Vorlů Zbyněk, ale ani on si na brankáře Chaluše nepřišel. Po čtvrt hodině hry se dočkali domácí druhé branky a opět u toho byl nešťastník z úvodní branky Brož. V souboji prodloužil míč za sebe přímo k nohám rozběhnutého Hosnedla a ten si se zakončením před Hanusem věděl rady - 2:0.

 

Po úvodních dvou brankách, hra pokračovala ve vyrovnaném tempu. Na domácí straně se pokoušel zpoza vápna navýšit vedení Říský, ale střela šla vedle. Na druhé straně se odhodlal k dalekonosné střele Moravec, ale ani jeho pokus nezamířil mezi tři tyče. Ve 39. minutě zahrával přímý volný kop Jaromír Vorel, ale jeho utaženou placírku si na své straně Chaluš pohlídal a vyrazil míč do bezpečí. Ve 42. minutě pak další přímý volný kop pro hosty zahrával opět Jaromír Vorel, ale ani tentokrát se brankář Chlasuš nenechal zaskočil a jeho střelu vytáhl na roh. Poločasové skóre tak zůstalo 2:0 pro domácí Osek. 

Hosté snížili na začátku druhé půle, šance na vyrovnání vzalo Hálovo vyloučení

Druhý poločas začal podobně, jako ten první. Hned v úvodu se dočkali diváci další branky, ale tentokrát z ní měli radost hostující hráči z Protivína. Centr do vápna od Jana Vojty, odvrátili domácí zádaci jen k nohám Radka Vojty, který svou střelou otřel o tyči a snížil na 2:1. Kontaktní branka ještě více nakopla hostující hráče, kteří se hnali za vyrovnáním. Hosté dostali domácí pod tlak i díky sérii rohovým kopů a standardních situací. Po centru Zbyňka Vorla míč propadl, až k Chalušovi, který míč reflexivně vyrazil před sebe přímo k nohám Zacha, ale ten svou střelou nasměroval míč opět do připraveného Chaluše.

Po hodině hry začal tlak hostí slábnout a o slovo se zase začali hlásit domácí hráči. A notně jim k tomu pomohl i zbytečným vyloučením hostující Hála, který okomentoval svůj zákrok směrem k rozhodčímu Eiblovi a po druhé žluté kartě šel předčasně pod sprchy. Z následného přímého kopu se krásně trefil přes zeď Maroušek a domácí zasadili hostům definitivní K.O. Ve zbytku zápasu se už nic závažnějšího nestalo. Za zmínku už je stojí, že si závěrečných deset minut zahrál i padesátiletý kouč domácích Jaroslav Voříšek. Ten tak mohl být společně se svými svěřenci spokojen po závěrečném hvizdu, když si jeho tým připsal druhou výhru v řadě po výsledku 3:1. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): "Vzhledem k nepovedenému vstupu do jarní fáze soutěže nám situace v tabulce velí bodovat i proti soupeřům z vrchních pater tabulky. Tak jsme k tomu přistoupili i v našem dopoledním zápase, kde jsme měli za cíl dát rychlý gól a hrát ze zajištěné obrany. To se nám podařilo na jedničku a musím všechny spoluhráče pochválit, protože vzhledem k absenci tří hráčů základní sestavy dostali šanci hráči, kteří v krajském přeboru nastupují zatím zpravidla jen jako náhradníci. Poprali se s tím opravdu výborně a odměnou nám jsou velmi důležité tři body, které budeme chtít potvrdit v příštím kole v Plané."




Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - M. Kroupa [-] , M. Brabec [-] , J. Říský [-] , S. Hosnedl [-] (90. L. Lízal [-] ) , T. Hřebíček [-] (88. J. Diviš [-] ) , K. Maroušek [-] (79. J. Voříšek [-] ) , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] (52. M. Čapek [-] ) , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Brož [-] , L. Hála [-] , V. Rothbauer [-] , M. Zach [-] - D. Růžička [-] (75. J. Vojík [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , J. Vojta [-] (81. L. Chalupa [-] ) - J. Vorel [-] , J. Moravec [-]

ŽK: 39. R. Kuneš - 27. L. Hála , 70. J. Vorel , 86. Z. Vorel , 89. J. Moravec . ČK: 70. L. Hála .
Místo: Osek. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eibl Lukáš - TŮMA Vítězslav, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.