3:1
(1:0)
69. P. Velek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 10:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíky Písku odstřelil v závěru zápasu dvěma góly Pouzar


Branky


0

Dlouho to vypadalo, že si mladí hráči Písku B odvezou z Rudolfova alespoň bod. V posledních patnácti minutách se ale dvakrát prosadil Radim Pouzar a Rudolfov si připsal druhé jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou převahu zužitkoval jen brankou Baščevana

Hráči Rudolfova chtěli potvrdit tři body ze hřiště Dačic a v cestě jim stál Písek B. Hosté přijeli opět ve velmi mladém složení, když nejstarším hráčem byl Pavel Keclík ročník 96.

Podle toho vypadal i zápas. Domácí hráči hráli zkušeně více s míčem na noze, ale mladíci hostí jim svou aktivitou nedali vydechnout.

 

První zakončení mezi tři tyče přišlo po šesti minutách hry, když Pouzar vysunul Kovačičína, ale jeho tvrdou střelu vyrazil brankář Jevčák na roh. Ten rozehrál Pouzar a míč zazvonil po hlavičce jednoho z domácích hráčů na tyč. Po necelé čtvrt hodině hry se dostal odražený míč k Hrbáčovi, ale jeho střela z hranice velkého vápna skončila těsně vedle.

 

Hra pokračovala za stále převahy Rudolfova. Ve 25. minutě domácí rozehráli pěknou kombinaci při rohovém kopu, na jejímž konci byl zakončující Pouzar, ale Jevčák jeho střelu kryl. Ve 30. minutě měl gólovou šanci Kovačičín, ale hlavičkou směrem do odkryté branky velmi slabě a Jevčák jeho střelu stihl chytit.

 

 

Ve 33. minutě zahrával Pouzar standardní situaci, na centr si naskočil Baščevan a jeho hlavička proklouzla Jevčákovi, až do branky – 1:0. Ve 38. minutě se do další šance po přihrávce Pouzara dostal Kovačičín, ale místo střely volil ještě přihrávku, která byla sražena na roh. Výsledek 1:0 tak vydržel, až do poločasové přestávky.

Poslední slovo měl ve druhé půli domácí Pouzar

Druhý poločas začal opět převahou domácího týmu, který předvedl v úvod co všechno je možné zahodit. Svůj náskok mohl navýšit po třech minutách hry, když se za obranu dostal po přihrávce Pouzara Baščevan. Jeho střelu Jevčák jen vyrazil, ale dobíhající Prokeš netrefil odkrytou branku. O pár minut později se snažil trumfnout zahozenou tutovku Prokeše Baščevan. Ten dostal míč do prázdné branky od Ryneše, ale míč trefil tak slabě, že jej stihl na brankové čáře odkopnout vracejí se Keclík.

 

Po hodině hry opět přišla spolupráce, kdy Pouzar přihrál Kovačičínovi, ale ten ani na dvakrát nepřekonal Jevčáka. Rudolfov se dál tlačil před branku hostí, ale místo vedení 2:0, přišla jako rána z čistého nebe branka na druhé straně. Nejprve si hosté vytvořili první vážnější šanci, když Hudákův centr na zadní tyč zakončoval Velek, ale jen do připravených nohou brankáře Teringla, který vyrazil míč na roh. Velek dostal možnost k reparátu z následného rohu a hlavou poslal míč do sítě – 1:1.

 

Z vyrovnání se mladíci Písku radovali jen pět minut. K přímému volnému kopu z dvaceti metrů se postavil Pouzar a střelou přes zeď vrátil Rudolfovu vedení – 2:1. Písečtí neotáleli a za minutu mohli znovu srovnat, ale Ionova střela jen prošla přes malé vápno mimo tři tyče.

Domácí si závěr zápasu pohlídali. Nejprve Pouzar nasměroval přímý volný kop z pravé strany do tyče. A pět minut před koncem ten samí hráč přidal třetí branku Rudolfova. V 85. minutě se po přiťuknutí od Vejvary, prosmíkl Pouzar rychlou kličkou mezi dvě bránícími hráči a střelou kolem Jevčáka zvýšil na konečných 3:1 pro domácí.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Písek B
webové stránky FC Písek: "Domácí hráči měli po celý zápas převahu, ale naši mladíci statečné bojovali, snažili se a dlouho hráčům Rudolfova vzdorovali. Nakonec o naší prohře opět rozhodli nešťastné branky a na jaře jsme se ziskem jednoho bodu, přiblížili na pásmo sestupu."



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] (70. M. Pexa [-] ) , O. Hajný [-] , Z. Kuna [-] - V. Baščevan [-] (82. V. Vejvar [-] ) , J. Kovačič [-] (88. V. Dvořák [-] ) , J. Hrbáč [-] - R. Pouzar [-] , M. Kocina [-] (46. D. Ryneš [-] ) , L. Janák [-] (73. J. Šindelář [-] )

FC Písek B
J. Jevčák [-] - O. Hudák [-] , P. Velek [-] - I. Dan [-] , F. Stráský [-] - J. Žurek [-] , K. Kulík [-] , A. Kasík [-] (46. D. Votava [-] ) , M. Viták [-] , M. Řežábek [-] , P. Keclík [-]

ŽK: 60. P. Keclík .
Hráči zápasu: R. Pouzar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krčín Jan - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.