4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 10:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň nedopustila doma s Planou překvapení


Branky


0

Třeboň si po úvodní porážce s Protivínem zlepšila chuť a doma si připsala povinné tři body s poslední Planou nad Lužnicí. Dvěma zásahy se na výhře svého týmu podílel Karel Holzepl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboň svou převahu zužitkovala v úvodní dvacetiminutovce

V Třeboni se hrálo od úvodních minut podle not domácího výběru trenéra Procházky. Ve 3. minutě vyslal první střelu mezi tři tyče domácí Matoušek, ale Fajfrlík s ní neměl větší starosti. O dvě minuty chybovala hostující obrana při rozehrávce, Holzepl přistrčil míč Průchovi, ale toho v nájezdu vychytal Fajfrlík, který se tak hned od začátku výborně rozchytal. V 10. minutě poslal míč do běhu Maxa rozběhnutému Holzeplovi a ten zakončením podél brankáře Fajfrlíka poslal domácí do vedení – 1:0.

 

Planou inkasovaná branka neprobrala a domácí se dál tlačili před brankáře Fajfrlíka, který díky svým zákrokům držel hosty v kontaktu. Z dálky to zkoušel Maxa, ale jeho tečovaná střela skončila nad brankou hostí. V 18. minutě zahrával rohový kop Matoušek, na centr si naskočil Lonsmín, ale Fajfrlík reflexivně vyrazil. Akce pokračovala, k odraženému míči se na vápně dostal Holý a povedenou střelou k tyči rozvnil síť za Fajfrlíkem podruhé.  

 

Třeboň ve své aktivitě nepolevovala a hosté z Plané se dostávali jen sporadicky na útočnou polovinu. Další pěkná akce domácích přišla po pravé straně, kdy Kodras posunul míč na Matouška, jeho centr prošel k Divokému, ale jeho zakončení skončilo nad brankou hostí. Branek se do konce poločasu, ale diváci už nedočkali.

Domácí pojistili své vedení dalšími dvěma góly

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Třeboň byla nadále lepším týmem. V 51. minutě se uvolnil Kodras, tvrdě vystřelil, ale Fajfrlík jeho pokus vyboxoval. V 57. minutě zatáhl míč do vápna Kodras a zpětnou přihrávkou hledal někoho ze svých spoluhráčů. K míči se nakonec dostal Maxa, ale Fajfrlík byl opět úspěšný. O minutku později to byla znovu akce na pravé straně, která provětrala hostující obranu. Matoušek našel Holzepla toho vychatal Fajfrlík, který si následně poradil i s dorážkou Průchy.

 

Za další dvě minuty už se domácí hráči dočkali. Holzepl šel sám z levé strany na Fajfrlíka a bylo to 3:0. Planá byla směrem dopředu neškodná a tak měl brankář domácích Skála pouze dvě starosti. Jak se vyhnout v deštivém počasí nachlazení a smělé myšlenky, co bude dobrého k nedělnímu obědu. To jeho kolega na druhé straně si na nedostatek práce nemohl stěžovat. V 66. minutě mohl Holzepl zkompletovat hattrick, ale tentokrát svou střelu poslal mimo tři tyče. Hosté tak pomalu začali vyhlížet konec zápasu, aby neodjeli s větším přídělem. Domácí svou převahu korunovali až v závěru zápasu. Centr Fraňka uklidil do sítě povedenou rybičkou Franěk a uzavřel tak střelecký účet zápasu na 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "Zápas se vyvíjel od samého začátku v náš prospěch. Hned z první gólové šance jsem vstřelil první gól, po výborné kombinaci našeho týmu a za pár minut přidal druhý gól Hubert Holý pěknou střelou z vápna. Ve druhém poločase po rychlém brejku se mi podařilo vstřelit druhý gól na 3:0. Mohli jsme vstřelit i více gólů, když například Tomáš Maxa a Ladislav Nekvinkda neproměnili tutové šance do prázdné brány. Tomáš Lonsmín měl tři velice dobré šance hlavou, ale bohužel ani jedna neskončila gólem. V závěru zápasu se hlavou prosadil Miroslav Franěk. Hráli jsme disciplinovaně a Planou jsme nepustili do žádných vážnějších šancí. Zápas byl jednoznačný v náš prospěch, měli jsme převahu na míči a diktovali jsme tempo zápasu. Důležité také je, že jsme nedostali gól a udrželi čisté konto. Nejlepší hráči Tomáš Lonsmín, Tomáš Maxa a mě samotnému se zápas také velice vydařil."




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - H. Holý [-] , T. Maxa [-] , O. Cahyna [-] , T. Lonsmín [-] , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] (80. L. Nekvinda [-] ) , K. Holzepl [-] (85. I. Redžepi [-] ) , J. Divoký [-] , J. Matoušek [-] (76. J. Kučera [-] ) , J. Kido [-] (42. M. Franěk [-] )

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - M. Kolský [-] (56. J. Trčka [-] ) , R. Welzl [-] , L. Sedláček [-] , D. Římanek [-] - Z. Handrejch [-] , J. Pospíchal [-] (70. L. Švec [-] ) , M. Janovský [-] , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] - T. Štiak [-]

ŽK: 19. M. Průcha , 37. J. Kido , 59. O. Cahyna , 88. M. Franěk - 50. J. Pospíchal , 59. D. Do Trung .
Hráči zápasu: T. Maxa , T. Lonsmín , K. Holzepl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Polák Jiří - SEBERA Filip, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.