1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 13:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jindřichův Hradec si s posledním týmem tabulky body rozdělil


Branky


0

Domácí nakopl bleskový první gól Štiaka, favorizovaný Hradec vyrovnával ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá využila hned první hostující chyby

 SESTAVY:

PLANÁ: FAJFRLÍK – SEDLÁČEK, FOŘT, KOLSKÝ, HANDREJCH (70. TRČKA), ŘÍMANEK – JANOVSKÝ, PÖSINGER, DO TRUNG – POSPÍCHAL (90. JÍLEK), ŠTIAK. TRENÉR ROMAN KAČUR.

J. HRADEC: REŠL - BLAŽEK, BERÁNEK, M. VÖLFEL, M. ŠENKÝŘ – KUČERA, O. ČERNOCH, KOUTNÝ, T. ŠENKÝŘ – CHALUPSKÝ, F. VOTAVA (76. KRÁLÍČEK). TRENÉR MAREK ČERNOCH. 

 

Utkání začalo fatální chybou ve středu hřiště, kterou vyrobil na umělce na Soukeníku hostující stoper Beránek. Míč místo svému spoluhráči přihrál domácímu záložníkovi, ten vyslal do brejku Štiaka který přízemní střelou na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu. To vše se stalo již v první minutě. Domácí tento moment nakopl k bojovnému výkonu, i když hosté působili mnohem fotbalovějším dojmem, trvalo jim téměř celý první poločas než se brzké chyby oklepali.

 

Hradečtí se snažili kombinovat, hráli po zemi se snahou dostat balon do vápna z křídelních prostorů, avšak domácí obrana působila v prvním poločase kompaktně a důraznou hrou veškeré centrované míče odvrátila. A tak to Hradečtí zkoušeli zpoza vápna, dvě dobré střely vyprodukoval asi nejlepší hráč utkání Koutný, jedna šla těsně mimo, druhou vytáhl výborným zákrokem domácí brankář Fajfrlík. Domácí se do útočných akcí dostávali spíše sporadicky, i tak ale zaznamenali dvě nebezpečné střely při kterých však hostující brankář nemusel zasahovat. A když ani průnik hradeckého Kučery neskončil přesným zakončením, odcházely oba celky do kabin za stavu 1:0.

 

Kučera srovnal

Druhý poločas začal tlakem hostů, a vlastně až do konce zápasu trval. Hráči od Vajgaru obléhali branku domácích, v obrovské šanci se ocitl mladíček Votava, ale gólovou dorážku mu skvělým zákrokem zhatil Fajfrlík. Dobrou možnost nevyužil ani kapitán hostí Koutný, kdy přímý kop z poza velkého vápna poslal pouze do zdi. Hosté poté pomalu začali hru zjednodušovat, a vyplatilo se jim to, když křižný balon našel ve vápně záložníka Kučeru, který utaženou střelou o tyč zaslouženě vyrovnal.

 

Hradecké tento moment ještě více povzbudil jejich snaha přinesla ještě tři velké možnosti, ale v nich postupně zklamali T. Šenkýř, Kučera a Chalupský. Domácí se za celou druhou pětačtyřicetiminutovky dostali k ojedinělé střele mladičkého Do Thunga, a jedné standard

ce z levé strany.

 

Převahu hostů dokumentuje počet střel za zápas v poměru 4-13 i zahrávaných rohových kopů, kde Hradec vyhrál v poměru 0-9.

 

Avšak fotbal se hraje na vstřelené branky, to se podařilo na každé straně pouze jednou a proto se v prvním jarním zápase zrodila remíza. Domácí podali velmi bojovný a organizovaný výkon a prokázali že s bojem o záchranu to myslí vážně. Fotbalovější hosté po úvodní chybě svého soupeře vcelku kvalitní hrou zatlačili, ale špatná koncovka a malý důraz ve vápně je připravil o vítězství. 

 

Z domácího týmu zasloží pochvalu brankář Fajfrlík který svůj tým několikrát podržel a spolu se stoperem Kolským byli strůjci překvapivé remízi. Za hosty se nejvíce tradičně rval kapitán Koutný.

 

AUTOR: VÁCLAV CÍSAŘ



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - M. Kolský [-] , D. Fořt [-] , L. Sedláček [-] , D. Římanek [-] - Z. Handrejch [-] (70. J. Trčka [-] ) , J. Pospíchal [-] (90. M. Jílek [-] ) , M. Janovský [-] , T. Pösinger [-] , D. Do Trung [-] - T. Štiak [-] -

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] , F. Votava [-] (76. L. Králíček [-] ) , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 24. Z. Handrejch , 43. L. Sedláček , 80. J. Trčka , 82. M. Fajfrlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Petr - KRAUSKOPF Jiří, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.