Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov otočil zápas s Frymburkem a nadělil mu šestku


Branky


0

Frymburští dorazili do Kájova s posilou do zadních řad Michalem Flöringerem, který z pozice stopera organizoval hru Frymburku. Ta ale fungovala jen poločas…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první půli

A byl to právě pendl z A týmu, který otevřel skóre! Po půl hodině hry totiž rozhodčí Kemény nařídil přímý kop z velmi nebezpečné vzdálenosti, k míči se postavil Michal Flöringer a krásnou ranou pod břevno poslal Frymburk do vedení – 0:1!

 

To ale vydrželo pouze tři minuty, protože se po rohovém kopu Wernera prosadil hlavou kájovský kapitán Jiří Němec – 1:1!

 

Hosté si vzali vedení zpět šest minut před přestávkou. Domácí zahrávali opět rohový kop, který frymburští obránci ubránili a založili protiútok, na jehož konci byl Tomáš Pavlík 1:2! Tato branka byla pro Kájov dvojnásobnou ranou, neb se mu nešťastně zranil kapitán Jiří Němec a musel střídat.

 

Domácí mohli vyrovnat těsně před poločasem, ale střela Igora Didkivského orazítkovala pouze tyč, a tak Frymburk v poločase vedl o jednu branku.

Domácí díky Maškovi otočili celé utkání

Do druhého poločasu naskočili domácí nabuzeni a s chutí otočit nepříznivý vývoj zápasu. Již v 50. minutě byli odměněni vyrovnávací brankou, kterou zaznamenal Lubomír Mašek, jenž dorazil za Čábelu střelu M. Anderleho – 2:2!

 

Čtyři minuty nato zahrával Doubek rohový kop a letící míč usměrnil za frymburského gólmana zády opět Mašek a domácí poprvé v zápase vedli – 3:2!

 

Frymburku se úplně sesypala hra a v 69. minutě inkasoval počtvrté. Centr Haláčka totiž našel úplně osamoceného Maška, který nekompromisní bombou vymetl šibenici a završil hattrick – 4:2!

 

Na 5:2 upravoval v 79. minutě Josef Haláček, který těžil z přihrávky Davida Čabely a poté přehodil vybíhajícího brankáře hostí.

 

Poslední branku sezóny vůbec vstřelil v 90. minutě Igor Didkivský, jehož našel pěknou přihrávkou do běhu Petřík a Didkivský už poté jen obešel brankáře a ukončil celou sezónu – 6:2!



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Soupeř potvrdil roli favorita. Vytvořil si mnoho šancí a díky výbornému výkonu Čábeli dokázal vstřelit "pouze" 6 branek. Pozitivní je, že díky návratu mladých hráčů bude béčko hrát i na podzim.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Haláček [-] , J. Baláž [-] , P. Doubek [-] , S. Werner [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-]

FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - R. Mertl [-] - M. Neumann [-] , B. Vágner [-] , F. Malina [-] , M. Sojka [-] , M. Glos [-] , M. Juhaňák [-] - V. Tomka [-] , T. Pavlík [-] , T. Kaňa [-] -

ŽK: 59. B. Vágner .
Hráči zápasu: L. Mašek , P. Doubek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KORBEL Karel (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.