Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže rozdrtila oslabené Malonty, hostující Matouš Kouba byl ze zápasu hodně rozhořčen


Branky


0

Do posledního zápasu sezóny naskočily Malonty oslabeni, neb dorazily pouze v deseti lidech. Křemže tak měla úlohu trochu snazší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili velkou spoustu šancí, přesto poločas vyhráli

Domácí navázali na zlepšený výkon z Českého Krumlova a od prvních minut diktovali tempo hry. A již v 9. minutě šli do vedení. Pěkný Kaprálův průnik do vápna završil přihrávkou před prázdnou bránu Petru Klimešovi, který poslal Křemži do vedení – 1:0!

 

I další minuty patřily domácí Křemži. Ta ovšem spalovala jednu šanci za druhou, a tak byl výsledek stále těsný – o gól.

 

Změnu skóre přinesla až dvaačtyřicátá minuta, kdy se povedlo skórovat Kamilu Rolníkovi po dlouhém nákopu do vápna, kde se Rolník šikovně zorientoval a nastavil nohu tak, aby míč skončil v síti – 2:0! Domácí tým šel tedy do trháku a dál se tlačil před branku soupeře. V první půli ale už další gól nepřidal.

Rolník završil hattrick

Druhá polovina se nesla v duchu té první. Křemže svého soupeře stále tlačila a dokázala střílet i branky. V 55. minutě totiž skóroval podruhé v zápase Kamil Rolník, který si naběhl na přihrávku a tváří v tvář brankáři Bílému si už věděl rady – 3:0!

 

Krátce po rozehrávce přišlo snížení. Domácí hráči se dopustili chyby v rozehrávce, čehož využili hráči Malont. Z vápna napřáhl Radek Svatoň a jeho střela po několika odrazech skončila v síti – 3:1! To se psala sedmapadesátá minuta.

 

Křemži ale inkasovaná branka nerozhodila a dál pokračovala ve svém tlaku, který byl zapříčiněn zejména tím, že hostujících hráčů bylo méně než těch domácích.

 

V 67. minutě vrátil Křemži tříbrankový náskok Radovan Kaprál, který využil samostatný únik. A samostatný únik využil i o deset minut později Kamil Rolník, pro něhož to byla již třetí branka v zápase, tudíž hattrick – 5:1!

 

Na konečných 6:1 upravoval v 81. minutě Jakub Troup, který si naběhl na centr Kaprála z rohového kopu a hlavou poslal míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: Měli jsme problémy se sestavou, ale soupeř na tom byl o poznání hůře. První poločas byl festivalem našich neproměněných šancí. Nedali jsme nejméně pět tutovek, ale přesto jsme ho vyhráli 2:0, když se nejdříve prosadil Klimeš a poté i Rolník. Ve druhé půli hosté sice po naší nedůslednosti vstřelili jednu branku, ale to bylo již za našeho vedení 3:0. Bylo otázkou času, kdy přidáme další góly a jsem rád, že jsme se se sezónou před domácími fanoušky důstojně rozloučili zápasu odpovídajícím výsledkem 6:1.

TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč: Na zápas jsme přijeli ve tři čtvrtě na pět v devíti lidech z toho tři dorostenci. Myslel jsem, že si každý rád zahraje poslední zápas, ale místo toho jdou raději chlastat. Tohle mě nebaví a jestli se nezmění to, aby nás jezdilo na zápasy alespoň 13, tak ať to raději zruší než si dělat ostudu. Možná, že za týden na dokopnou přijdou všichni, protože tam bude pivo.



Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - P. Klimeš [-] , M. Filip [-] , R. Kaprál [-] , D. Čížek [-] , A. Severa [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-] , T. Bohatý [-] , M. Fleischman [-] , G. Filip [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Kouba [-] , K. Beutl [-] - A. Preusler [-] - R. Svatoň [-] , M. Beneda [-] - M. Troják [-] , D. Kubánek [-] , J. Moravec [-] , V. Žalud [-] , R. Hatala [-]

Hráči zápasu: P. Rienessl , K. Rolník .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BRT Martin - STRÁSKÝ Jiří (N), VOSIKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.