1:3
(1:3)
17. T. Valiček
23. M. Kouba (p.)
42. T. Faltus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malonty oplatily Dolnímu Dvořišti podzimní porážku


Branky


6. T. Zeman - 17. T. Valiček , 23. M. Kouba (p.) , 42. T. Faltus
0

Pohraniční derby se hrálo tentokrát v Dolním Dvořišti. To jaro nezastihlo v dobré formě a hráči FK ztrácí zápas za zápasem. Malonty naopak vstoupají vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty otočily skóre

Sobotní utkání Dolního Dvořiště s Malonty se hrálo ve velkém horku a do tradičního derby vstoupili lépe domácí, kteří rozjásali více než stovku diváků již v šesté minutě, kdy skvěle zahranou standardní situaci zakončoval nechytatelně hlavou Tadeáš Zeman - 1:0!

 

Po inkasované brance převzali otěže utkání malontští fotbalisté. V krátkém časovém sledu Beneda orazítkoval dvakrát tyč, ale to hosty nemuselo mrzet. V 17. minutě totiž střelu ze standardní situace tečoval Tomáš Vališek a vyrovnal na 1:1!

 

Výborně hrající Malonty se o šest minut později radovaly z druhé vstřelené branky! Posel ve vápně fauloval Faltuse a rozhodčí Brt nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Matouš Kouba a přízemní střelou překonal brankáře Posla - 1:2!

 

Domácí Dolní Dvořiště tato branka úplně položila a na hřišti už bylo pouze jedno mužstvo - to z Malont.

 

Když už se dostali domácí do šance, tak je vychytal skvělý brankář Bílý. Ve 42. minutě přišel třetí zásah do Poslovy brány. Malontský kanonýr Tomáš Faltus potrestal Poslovo vyběhnutí pěknou střelou pod břevno a upravil na poločasových 1:3!

 

 

Malonty kontrolovaly hru, Bílý v závěru vychytal domácí střelce

Druhý poločas byl hodně bojovný a nabídl více soubojů než fotbalových akcí. Malonty druhý poločas kontrolovaly a dokráčely k vítězství, které se zrodilo už na konci první půle.

 

Domácí měli šanci na snížení v závěru utkání, kdy si po sérii standardních situací vytvořili tlak, ale v bráně stál fantastický Bílý, který svým protihráčům nedovolil skórovat, a tak se Malonty radovaly z vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Celý tým hrál špatně, výjimkou byl Kuba Kubík, který nechal zase duši na hřišti.

TJ Hraničář Malonty
Lukáš Pulec, asistent: V již tradičním derby s DD jsme naprosto dominovali, jak v nasazení, tak i předvedenou hrou. Všichni hráči zaslouží obrovské uznaní za přístup a nasazení. Takto se bojuje v derby. Jsem na kluky nesmírně hrdý, jak zapas odmakali! Takto se chceme prezentovat, to jsou Malonty!



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - P. Varhol [-] , M. Vančura [-] , M. Hajdák [-] , M. Marek [-] - M. Seyman [-] , L. Plosz [-] , J. Kubík [-] - J. Krenauer [-] , T. Zeman [-] , P. Hošek [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , R. Tomáš [-] , T. Valiček [-] , V. Žalud [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 48. L. Plosz - 82. T. Faltus , 86. M. Kouba , 88. T. Valiček .
Hráči zápasu: J. Kubík - M. Kouba , J. Bílý .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BRT Martin - FAFL Jindřich (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.