4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 13:30

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frymburk oplatil Světlíku podzimní porážku


Branky


0

Derby! Tak by se dalo nazvat utkání mezi Frymburkem a Světlíkem. Frymburští na podzim podlehli Světlíku 0:6 a měli svému soupeři co vracet. A také vraceli! Ze dvojzápasu by sice vyšli lépe hráči Dynama, ale nedělní porážka 4:0 je určitě netěší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlík otevřel skóre již ve třetí minutě

Utkání v úmorném vedru zahájil domácí Frymburk nejlépe, jak mohl. Již ve třetí minutě totiž Tomáš Pavlík utekl Rýparovi a obloučkem přes padajícího Skipalu vstřelil první branku utkání – 1:0!

 

V dalších minutách se Světlík pomalu dostával do tempa. Chybující Rýpar chtěl odčinit svou chybu při první brance a snažil se zabíhat za obranu domácích, což se mu dařilo, ale chyběl mu větší přehled při zakončení. Velkou příležitost měl zhruba po půl hodině hry, kdy měl míč před vápnem na střelu, ale místo ní hledal svého spoluhráče Dědiče. Další šanci mu připravil Hüttner, který vracel pod sebe na vápno, kde Rýpar levou nohou minul bránu cca o metr.

 

Do další šance se dostal Dědič, kterému pěkně do běhu přihrál Rýpar, ale Dědičův pokus, letící na zadní tyč, minul bránu o pořádný kus.

 

Domácí mohli svému soupeři odskočit na rozdíl dvou branek, ale jejich útočník z hranice malého vápna netrefil prázdnou bránu.

 

Těsně před poločasem přišel pěkný pas od F. Píška na osamoceného Rýpara, kterého však v poslední chvíli doběhl a zablokoval frymburský obránce. První poločas tedy vyšel lépe domácím.

Sporná situace před vápnem domácích, ti v dalších minutách přidali další tři branky

Druhá půle začala v pomalejším tempu a oba týmy se nikam zbytečně nehnaly. Po pár minutách přišla sporná situace, kterou rozhodčí Adamovič nechal bez povšimnutí. Dědičův únik totiž zastavil vyběhnuvší brankář Neumann rukou mimo vápno.

 

O chvíli později měl vyrovnání na kopačce Houska, který v samostatném úniku vystřelil na bližší tyč, ale netrefil.

 

A domácí trestali. Po obrovském tlaku, kdy brankář Světlíku vychytal možné i nemožné, přišla branka z kopačky Stanislava Budíka, který dostal pěkný pas od Rillicha, jenž rozehrával roh na krátko, a poslal míč do prázdné brány z malého vápna – 2:0!

 

Hosté se snažili skóre zkorigovat, ale nepovedlo se to ani Hüttnerovi, ani Dekretovi, který dostal ideální pas od Dědiče a tváří v tvář brankáři Neumannovi zakončil pouze brankáři domácích do náruče.

 

V 77. minutě přišel další trest. Hostující obrana nebyla patřičně zformovaná, Rillich dostal nabito na vápno a trefil krásně k levé tyči Skipalovy brány – 3:0!

 

80. minuta a 4:0 pro domácí! To se po centru z pravé strany prosadil hlavou Pavlík, který otevřel i uzavřel gólový účet utkání. Frymburk zaslouženě zvítězil 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Povedlo se nám doma vrátit Světlíku porážku z podzimu a myslím si, že zaslouženě. Měli jsme daleko více šancí, než soupeř a některé jsme dokázali proměnit. Bohužel tam bylo spousta dalších neproměněných akcí, které volaly po gólu. Za celý tým mohu říct, že jsme s výsledkem spokojeni a jsme rádi za 3 body. Pochvalu zaslouží celý tým.

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Zápas s Frymburkem byl pro nás velice těžký, dorazili jsme bez několika hráčů, kteří jsou zraněni, utekl nám začátek a do zápasu jsme se nedokázali vrátit, přestali jsme střílet góly a to je velice důležité.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - P. Tichovský [-] , R. Mertl [-] , M. Městecký [-] , M. Pompe [-] , T. Pavlík [-] , F. Malina [-] , M. Juhaňák [-] , M. Glos [-] , V. Tomka [-] , M. Břečka [-]

TJ Dynamo Světlík
O. Skipala [-] - P. Píšek [-] , F. Píšek [-] , J. Mondšpigl [-] , J. Houska [-] , Z. Rýpar [-] - R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] - O. Dědič [-] - L. Vrábel [-] , D. Mendel [-]

Hráči zápasu: T. Pavlík , J. Rillich - O. Skipala .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KORŠALA Erik (N), HUSVÉTH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.