M. Kouba 11.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves - Brloh B znovu překvapila! Veze bod z Malont


Branky


0

Sedmnácté kolo svedlo k duelu domácí Malonty s fotbalisty z Nové Vsi - Brlohu B. Malonty na jaře zlepšily svou hru a prodírají se tabulkou vzhůru. Beznadějně poslední Nová Ves vyhrála poslední dva zápasy v řadě a rázem si zvýšila šance na udržení v přeboru! Strach, po posledních výsledcích Nové Vsi, museji mít Přídolí a Křemže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brzy vedli, Vejvoda za čtvrt hodiny vyrovnal

Zápas začal vyrovnaně a neovlivnila ho ani brzká branka, kterou vsítil domácí Matouš Kouba v jedenácté minutě. Branka padla po akci Pulce, který obešel Březinu a naservíroval míč před prázdnou bránu právě Koubovi, který měl už práci jednoduchou - 1:0!

 

Kdo čekal ofenzivní nápor a gólové hody domácího týmu, tak ten byl na omylu, protože utkání bylo velmi vyrovnané.

 

Po inkasované brance se Nová Ves vzchopila a brzy také vyrovnala. Dvě velké šance Hüttnera ještě brankou neskončily, kdy nejprve šel sám na brankáře, ale trefil jen boční síť a podruhé trefil hlavou pouze brankáře. Brankou skončila až akce Palkosky s Vejvodou, kdy si druhý jmenovaný posunul míč mezi stopery a následnou střelou překonal Bílého v brance Malont - 1:1!

 

Inkasovaná branka probudila také domácí Malonty, které zahrozily z pravé strany po akci agilního Pulce, který nahrávkou hledal svého spoluhráče. Míč však pohotově lapil Černý.

 

Na druhé straně se do šance dostal Loucký. Aut z levé strany prodloužil Hüttner právě na Louckého, který osamocený před Bílým chtěl situaci ještě vylepšit a přihrávkou najít Šustu, ten byl však obsazený a z šance nebylo nic.

 

Poločas tedy skončil smírně, 1:1.

"Spousta soubojů, šance po standardkách," říká V. Loucký

"K druhý půli asi není co říct, vyrovnaná hra na těžkém terénu, spousta soubojů a šance po standardkách na obou stranách, které zneškodnili gólmani," hodnotí druhý poločas novoveský Václav Loucký.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: I na podmočeném terénu jsme dokázali domácím sebrat body, remíza je si myslím spravedlivá. Jsem rád, že jsme se konečně trochu zvedli a jsme znovu ve hře, výborná bojovnost od celého týmu.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , L. Pulec [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , T. Valiček [-] , K. Beutl [-]

FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Vejvoda [-] , F. Bauer [-] - T. Hüttner [-] , L. Palkoska [-] - J. Anderle ml. [-]

Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRT Martin - OLAH Radek (N), ŠUSTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.