Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves - Brloh poprvé v sezóně okusila jaké to je vyhrát, Křemži nadělila pět kousků


Branky


0

DERBY! Tímto slovem by se dal nazvat duel mezi Novou Vsí a Křemží. Tyto dvě vísky od sebe dělí pouhých osm kilometrů, a tak se čekal velký přísun diváků. Ten však zabrzdil hokejový zápas českého národního týmu proti Bělorusku na mistrovství světa v Paříži.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé srovnání domácím pomohlo a do poločasu otočili skóre

Teď už ale k fotbalu. Domácí, coby outsideři utkání, nezačali moc dobře. V sedmé minutě totiž faulovali těsně před vápnem, následný centr z Kaprálovy kopačky si našel nejrychleji Patrik Rienessl a otevřel skóre derby - 0:1!

 

Nová Ves - Brloh nic nezabalila a začala si vytvářet šance. Gólová byla hned ta z deváté minuty, kdy domácí měli možnost standardní situace před vápnem po faulu na Ševčíka, Pouzar poté přetáhl míč na zadní tyč, kde číhal Březina a jako správný kapitán vyrovnal na 1:1!

 

Vyrovnávací branka domácí nabudila a ti najednou začali po hřišti doslova lítat! Vyhrávali většinu soubojů a míč měli častěji na svých kopačkách. Za jejich aktivní hru přišla odměna v podobě vedoucí branky z jednadvacáté minuty. Pouzar se pěkně uvolnil před vápnem a střelou k pravé tyči nedal brankáři šanci - 2:1!

 

Pět minut nato přišel třetí gól do sítě Radka Linhy! Linha chtěl po chycené standardce míč vyhodit, výhoz se mu ale nepovedl a spadnul do vápna, kde si míč nejrychleji našel Loucký a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 3:1!

 

Ve zbylých dvaceti minutách se již nic zásadního nestalo a domácí po pěkném obratu šli do kabin veselejší.

Pouzar zopakoval svou akci z první půle

Na začátku druhého poločasu udělala domácí Nová Ves obrovskou hrubici a Kaprál šel sám na Poulu. Bohužel pro hostující Křemži neuspěl. 

 

V dalších minutách přibývalo soubojů, domácí kontrolovali hru, hosté z Křemže zahrozili občas nějakou hlavičkou po standardní situaci. Góly ale stříleli pouze domácí. V 54. minutě totiž Pouzar zopakoval svou akci z prvního poločasu a střelou zpoza vápna překonal Linhu počtvrté - 4:1!

 

Pátý gól přišel v minutě pětasedmdesáté! Loucký po pravé straně navedl míč do vápna, kde počkal na svého spoluhráče Hüttnera, který poté uklidil míč k pravé tyči přízemní střelou - 5:1!

 

Křemže v dalších minutách působila spíše odevzdaným dojmem, domácí se k ničemu velkému už nenadchli, a tak utkání skončilo debaklem Křemže 5:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Stalo se neskutečné a konečně jsme vybojovali tři body! Hráli jsme úplně jinak než minulé zápasy, je pravda, že Křemže nám to chybami usnadnila, ale jsme rádi, že jsme to konečně prolomili. Snad to bude pokračovat.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Šusta [-] , R. Klein [-] , R. Postl [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Pouzar [-] , N. Frühbauer [-] , P. Cába [-] - V. Loucký [-] , J. Ševčík [-]

Sokol Křemže
R. Linha [-] - J. Zeman [-] , T. Bohatý [-] , P. Kouba [-] , D. Čížek [-] , R. Kaprál [-] , P. Snížek [-] , P. Rienessl [-] , S. Brabec [-] , M. Fleischman [-] , G. Filip [-]

ŽK: 72. J. Šusta - 54. J. Zeman .
Hráči zápasu: J. Pouzar , T. Březina .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.