Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč si z Jemnicka B veze vysokou výhru


Branky


0

Díky drtivému začátku získali fotbalisté Starče důležité tři body v boji o postup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli raketový nástup

Jemnicko B a Stařeč dokázaly v minulém kole naplno zabodovat a dotáhnout se na vedoucí trojici Blatnice, Rokytnice a Výčapy. Boj o postup se tak přiostřil a vtáhl do něj ještě oba týmy, které na hřišti Jemnicka nastoupili. Na podzim si Jemnicko odvezlo ze Starče pohodlnou výhru 3:0. Hosté začali velkým tlakem, ve středu hřiště měli skoro všechny míče a dobře využívali krajní prostory k centrům i průnikům za soupeřovu obranu. Vysokým presováním donutili domácí  k velkým chybám, které ve 4. (Pislcajk), 7. (Kaňka) a 10. (Bříza) minutě dokázali využít. Domácí se do desáté minuty nedostali vůbec do hry. Bohužel od třetí branky hosté přestali hrát aktivně, ztráceli často míče, vázla přihrávka i pohyb. Domácí se naopak postupně dostali do hry a začali být lepším týmem. Vypracovali si několik slibných situací a celou řadu rohových kopů. Naštěstí pro hosty jejich koncovka nebyla dobrá a také  brankář Obůrka prokazoval velmi dobrou jarní formu. Až posledních pět minut první půle se hosté zase dostali aspoň částečně do hry a odměnou jim byl dárek od soupeře, když zpětná přihrávka místo brankáři směřovala na Pislcajka a ten nádherně ve vápně prokličkoval a zavěsil.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Druhý poločas začal vyrovnaně, ale soupeři se podařilo již po třech minutách snížit po pěkné kombinační akci. Další průběh zápasu  už byl vyrovnaný, akce se střídali na obou stranách bez větších šancí. Až posledních deset minut si hosré vytvořili větší šance a jednu z nich pěknou střelou z „voleje“ zakončil Dvořák. Stínem utkání bylo nešťastné zranění hostujícího klíčového hráče Marka Vodičky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Vyzdvihnout z našeho týmu můžu brankáře Obůrku, až do zranění oporu zadních řad M. Vodičku a autora dvou branek Pislcajka. Jinak přes vysoké vítězství to byl z naší stany celkově jen průměrný výkon.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] , J. Anděl [-] (46. J. Kopr [-] ) , K. Tesař [-] , P. Nevrkla [-] (71. Z. Kincl [-] ) , J. Kalášek [-] , Z. Nikrmajer [-] (46. O. Frečka [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Kaňka [-] , R. Ježek [-] , F. Strouha [-] (82. M. Pysk [-] ) , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] (64. J. Dolníček [-] ) , J. Rambousek [-] , V. Smejkal [-] (46. O. Dvořák [-] ) , M. Vodička [-] (71. S. Jahoda [-] ) , L. Lauš [-]

ŽK: 65. D. Smetana , 69. L. Niederhofer , 88. O. Tesař - 26. M. Vodička , 73. F. Strouha .
Hráči zápasu: M. Vodička , M. Pislcajk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - VRZAL Vlastimil, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.