Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


9. P. Mlčoch , 13. P. Zapletal , 22. D. Trajer , 42. J. Kadlec , 44. D. Trajer , 54. M. Bureš , 77. P. Zapletal (p.) - 89. M. Horák
1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Bureš [-] , J. Kadlec [-] , P. Zapletal [-] , D. Trajer [-] (70. D. Mudrý [-] ) , L. Nakládal [-] , J. Dračka [-] , R. Berčák [-] (55. V. Krajíček [-] ) , J. Frehar [-] (46. P. Hanák [-] ) , P. Mlčoch [-] , P. Muzikář [-] (53. P. Pospíšil [-] )

FC Ptení
M. Hon [-] - J. Hrabal [-] (67. T. Lang [-] ) , O. Látal [-] , M. Kohout [-] , S. Doležel [-] (46. J. Vyroubal [-] ) - V. Šmída [-] (74. T. Sekanina [-] ) , T. Nevrla [-] , L. Holinka [-] , L. Jergl [-] - O. Dospiva [-] , M. Doležel [-] (57. M. Horák [-] ) -

ŽK: 29. V. Šmída , 73. M. Hon , 77. L. Holinka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - DÖMISCH Michal, KRÁTKÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 5. 2017 20:47
Od úvodního hvizdu mělo utkání jednostranný průběh. Otěže zápasu měli na svých kopačkách Určice. Hosté se jen horko těžko dostávali na polovinu domácích. Na dostřel branky jen výjimečně. Úvodní gól utkání vsítil v 9. minutě hlavou kapitán domácích Mlčoch. Po čtvrthodině hry skóroval opět hlavou Zapletal. V 22. minutě si na centr z pravého křídla naběhl Trajer, který zakončoval do zcela odkryté sítě. V závěru prvního poločasu uhodily Určice ještě 2x. Autory gólů byli Kadlec a Trajer. Po změně stran se obraz hry nezměnil, a tak bylo jen otázkou času, kdy přidá béčko další branku. Ten okamžik nastal v 54. minutě. Bureš vystřelil z hranice velkého vápna a míč z jeho kopačky zaplul ke spojnici břevna a tyče. I přesto, že úspěšný střelec prohlásil, že pouze centroval, byl to pěkný gól. V 72. minutě fauloval hostující gólman Zapletala a byla z toho penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil hrající trenér Múdrý, ale zamířil dobré dva metry vedle branky. Chvíli na to dostalo béčko možnost reparátu. Tentokrát byl faulován Múdrý a exekutorem pokutového kopu Zapletal. Ten se nemýlil - 7:0. V samém závěru utkání se dočkali čestného úspěchu hosté. Čisté konto brankáři Pokornému pokazil Horák.