0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly se v Dambořicích čekalo marně


Branky


0

V neděli 16.10. se v Dambořicích hrálo utkání mezi domácím Sokolem a hosty z Dolních Bojanovic. Počasí byla na fotbal jako stvořené a také samotné hřiště bylo velmi dobře připravené.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během první půle mohla početná skupinka fanoušků z obou táborů sledovat pěkný, rychlý a kombinační fotbal. K vidění bylo také několik brankových příležitostí. Domácí měli velkou šanci po rohu, ale nepřílíš umístěnou hlavičku jednoho z hráčů vyrazil hostující brankář nad bránu. Největší šanci za hosty měl Vladimír Blaha, který dobře vystihl nepříliš prudkou přihrávku brankáří, ale v rozhodující chvíli se mu míč zastavil pod nohou a vracející obránce akci zažehnal. 

 

 

Druhá půle pokračovala ve stejném trendu, jako ta první. Hrálo se především mezi oběma pokutovými uzemími a šancí bylo k vidění pomálu. Dvě z nich však měli na kopačkách, respektive na hlavách, domácí borci. První z nich skončila zákrokem brankáře Bílíka a při druhé chybělo míčí při cestě do brány pár cenimetrů. 

Utkání tak skončilo, pro diváky neoblíbenou, bezbrankovou remízou, která byla vzhledem k průběhu utkání asi zasloužená.

 

AUTOR: JAN BÍLÍK



Sestavy


TJ Sokol Dambořice
L. Hanák [-] - P. Chládek [-] , M. Gistr [-] (46. V. Bukovský [-] ) , M. Matula [-] , T. Maleňák [-] , P. Hovězák [-] (76. J. Luskač [-] ) , K. Půček [-] , J. Počta [-] , P. Vytrhlík [-] , D. Švaňhal [-] (46. F. Suchánek [-] ) , V. Matula [-]

SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - T. Podrazil [-] , D. Bohun [-] (76. D. Pazderka [-] ) , F. Seják [-] - P. Půlkrábek [-] , M. Bohun [-] , J. Siwiec [-] - M. Esterka [-] , A. Tomaštík [-] , P. Bohun [-] (85. J. Košutek [-] ) , V. Blaha [-]

ŽK: 82. P. Bohun .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBECKÝ Marek - HUSÁR Vojtěch, MOKRÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.