4:3
(3:2)
33. R. Olah
35. J. Plosz (p.)
54. F. Olah
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště dál okupuje poslední příčku


Branky


19. K. Kolář , 24. L. Trapl , 44. K. Kolář , 68. K. Kolář - 33. R. Olah , 35. J. Plosz (p.) , 54. F. Olah
0

Poslední Horní Dvořiště zavítalo do předposledního Rožmberku. Domácí fotbalisté celé utkání tahali za delší konec provazu a nakonec dokázali, i díky hattricku Koláře, zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

H. Dvořiště dokázalo vyrovnat, ale poločas přeci jen vyhráli domácí

Domácí se do nás hned od začátku pustili a my horko těžko odolávali. Prakticky první půl hodinu jsme se dostali na půlku domácích jen nákopy na naše útočníky. Jenže domácí během této půl hodiny vedli 2:0, když se prosadil Kolář a Trapl.

 

Nám se podařilo snížit po první kloudný akci, když si 2x vyměnil míč Plosz se Smějsíkem a prvně jmenovaný našel přesnou přihrávkou Olaha R., který utěšenou střelou z pětadvaceti metrů snížil.

 

Za další dvě minuty bylo srovnáno, když brankář domácích sestřelil na hranici penalty Šťastného a z pokutového kopu se Plosz nemýlil.

 

Prakticky jsme vyrovnali z ničeho, ale i to se počítá. Bohužel pro nás, když už to vypadalo, že nerozhodně skončí i poločas, tak domácí přeci jenom ještě jednou udeřili, když na nákop za naší obranu si naběhl rychlík Kolář a s vyběhnuvším brankářem Růžičkou si poradil a zvýšil na 3:2.

 

F. Olah znovu srovnal, Kolář pak završil hattrick a dal výsledku konečnou podobu

O přestávce jsme si něco řekli a od počátečních chvil to bylo znát. A i výsledek se dostavil za nedlouho, když si na centr Plosze na zadní tyč naběhl Olah F. a srovnal.

 

V našem největším tlaku jsme opět propadli v obraně a agilně hrající Kolář završil hattrick a stanovil tak konečnou podobu výsledku.

 

Po tomto gólu šance neubývaly, ani na jedné straně, ale brankáři se překonávali. Za zmínku stojí ještě snad Plosz, který nejprve nastřel spojnici tyčí Zábranského svatyně a pak jeho vyloučení, když neudržel nervy na uzdě po nevybíravém faulu Liklera. My tak dohrávali o deseti.

 

 

Autor: Zdeněk Kemény; web



Ohlasy k zápasu


SK Fotbal Rožmberk
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Je to pořád stejné. Člověk si něco připraví a pak na zápas dorazí úplně jiní hráči. Jak se říká dnes hrál blbej s pitomým, ale bohužel pro nás měl blbej navrch. Z celkového pohledu byli domácí asi o ten gól lepší, ale při troše štěstí na bod bylo. Těžko se mi dnes někdo vyzdvihuje, ale asi brankář Růžička podal klasicky nadstandard a nebýt toho vyloučení, tak by si zasloužil pochvalu i Plosz. Z řad domácích hovoří za vše hattrick Koláře a pak v obraně tvrdil výborně muziku Závodský.




Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
P. Zábranský [-] - J. Likler [-] , P. Čížek [-] , L. Závodský [-] - B. Bauml [-] , S. Bernkopf [-] , L. Pokorný [-] , L. Trapl [-] , J. Stolarik [-] , K. Kolář [-] - J. Skřivánek [-]

TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Pecha [-] , T. John [-] , R. Lavička [-] , Z. Kemény [-] - V. Smějsík [-] , S. Šťastný [-] , V. Měchura [-] , R. Olah [-] - F. Olah [-] , J. Plosz [-]

ŽK: 87. J. Likler . ČK: 87. J. Plosz .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KROTKÝ Milan (N), PÍCHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.