Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz a Chlumec se rozešli smírně.


0

 Clumec i přesto zůstává na druhé příčce tabulky. Mystěves totiž doma prohrála 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od vápna k vápnu.

 V prvním poločase se hrál po většinu času vyrovnaný souboj, ve kterém rozhodně nešlo poznat, že proti sobě nastoupil tým z druhého sledu tabulky a tým ze špice tabulky. Nejvíce se klání odehrávalo poblíž středového puntíku. Šancí bylo po málu. I přesto se oba celky v prvním poločase mohli jednou zaradovat. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Hosté přidali.

Hostující favorit od úvodního hvizdu první půle přidal na aktivitě a domácí měli co dělat, aby zvládli jejich kombinační akce alespoň nějakým způsobem zastavit. Zvýšený pohyb a přesnost v kombinaci jim ale nakonec přinesl pouze jednu branku a několik spálených slibných šancí. K jejich smůle se prosadili i domácí. V závěru utkání postupně docházely hostům síly. Očividně vstup do poločasu hodně přepálili. V jejich obraně se začaly vytvářet skulinky, do kterých se dostávali domácí hráči. Jejich rychlé brejkové akce ale gólem neskončily. Oba soupeři si tak připisují bod za remízu 2:2. 



Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Dresler [-] , L. Podsadlo [-] , J. Klouček [-] , M. Brixí [-] - J. Hrdlička [-] , F. Neumann [-] , F. Hlušička [-] (55. R. Falta [-] ) , R. Neumann [-] - D. Ficenec [-] (85. P. Kolakovský [-] ) , J. Telinger [-] (80. L. Brixí [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - D. Appl [-] , J. Volný [-] , M. Volný [-] , J. Svoboda [-] - M. Kofránek [-] , R. Šusta [-] , T. Ovesný [-] , J. Myška [-] - D. Tichý [-] , J. Synek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.