0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Taktickou bitvu na českokrumlovském hřišti zvládla lépe Zlatá Koruna


Branky


0

Pikantní duel rezervy Českého Krumlova se Zlatou Korunou skončil po taktické bitvě lépe pro hostující celek, který vsázel na rychlé protiútoky. Domácí srazila do kolen červená karta a v závěru utkání se Zlatá Koruna dostala do dvoubrankového vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychtář se opět gólově prosadil

Domácí Slavoj nastoupil po delší době v silné sestavě a od prvních minut se prezentoval profesorským fotbalem. Hostující Zlatá Koruna na hru domácích odpovídala ze zajištěné obrany pomocí protiútoků. V 6. minut vystihl hostující Sláma rozehrávku domácích, ale jeho šanci zmařil v poslední chvíli vracející se obránce. Další šance z kopaček hostí přišla po čtvrt hodině hry, kdy Ohnsorg vysunul na pravém křídle Rychtáře, jehož střelu k levé tyči vyrazil brankář Kejšar na roh. Tato spolupráce se osvědčila ještě jednou a tentokrát z toho padla branka. V 18. minutě Ohnsorgova kolmá přihrávka našla rozběhnutého Vladimíra Rychtáře, který s přehledem otevřel skóre, 0-1.

 

V osmatřicáté minutě mohla Zlatá Koruna skórovat podruhé, když Rychtář po rohovém kopu vracel míč před bránu, kde Zaymlovi chyběl jen kousek k dopravení balónu do sítě. Těsně před přestávkou hostující Homer zahrával trestný kop, ale jeho centrovaná střela proletěla jen těsně vedle pravé tyče.

 

Slavoj si v první půli vytvořil šance pouze po standardních situacích, které si však hostující obrana pohlídala, a tak se šlo do kabin za stavu 0-1.

 

Červená karta uhasila naděje domácích

Do druhé půle vstoupil lépe Slavoj, který si již po čtyřech minutách vytvořil svou první větší šanci v zápase, ale brankář hostí si ji pohlídal. Na druhé straně hlavičkoval osamocený Rychtář, ale jeho pokus skončil vedle brány. V 55. minutě přišla první střela na bránu také od domácího Slavoje, kterou však bez potíží chytil brankář Schwarz. O čtyři minuty později se domácím šance na vyrovnání velmi ztenčily, jelikož se Krák prezentoval ostrým zákrokem zezadu na hostujícího Slámu, za který uviděl od rozhodčího Petrouška červenou kartu.

 

Domácí tým se snažil o vyrovnání, přestože hrál v deseti mužích. Jejich tlak gradoval kolem 70. minuty. Největší šanci měl Čermák, který vykočil nejvýše po rohovém kopu a jeho pokus nadělal Schwarzovy velké potíže. Následnou dorážku hostující strážce branky také chytil a Zlatá Koruna stále vedla. 

 

V závěrečných minutách domácí Slavoj hrál vabank a tím vznikaly šance Zlaté Koruny pro rychlé protiútoky. Jeden z nich dokázali hosté využít v 88. minutě, kdy Ohnsorg přihrál na střed Slámovi, který uvolnil Davida Steinochera, jenž nekompromisní ranou prosřelil Kejšara, 0-2. Utkání za chvíli rozhodčí Petroušek ukončil a Zlatá Koruna je i nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér: Ve vyrovnaném a bojovném utkání rozhodly maličkosti. Hosté se ujali vedení po stoperem odkopnutém balonu, který se po dvou odrazech od našich hráčů dostal k Rychtářovi. Ten postupoval sám na Kejšara a poslal Korunu do vedení. Dál se hrál bojovný zápas bez větších šancí. Po vyloučení Kráka jsme hráli v rozestavení 3-4-2 a postupem přešli na dva beky a tři útočníky. Tímto tlakem jsme si vytvořili i šance, ale hostující obrana byla proti. Na 2:0 hosté zvýšili v 88. minutě, když už jsme hráli totální vabank.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl, trenér: Jsem velice spokojený, úkoly, které jsme si řekli před utkáním, jsme splnili do puntíku. Krumlov posílený hráči z A mužstva mě zklamal. První poločas neměli ani jednu šanci. Musím pochválit celé mužstvo. Pochválit bych chtěl i rozhodčího Petrouška, za bezchybný způsob řízení zápasu.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - D. Peroutka [-] , M. Strapek [-] , J. Čermák [-] , J. Babouček [-] , M. Špát [-] , L. Kitzler [-] , M. Ješina [-] , D. Benda [-] , J. Čabaj [-] , L. Sirotka [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] , M. Štěpánek [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] , T. Gajdoš [-] , P. Král [-]

ŽK: 20. J. Čabaj , 85. L. Kitzler - 25. M. Štěpánek . ČK: 59. A. Krák .
Hráči zápasu: T. Gajdoš , V. Rychtář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SUCHÁNEK Daniel (N), CÁBA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.