Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves v důležitém souboji vítězí.


0

Myštěvese potvrzuje formu v jarní části soutěže. Vítězstvím se tak dotahuje na druhou Slavii. Souboj o druhé místo tak bude ještě jistě pikantní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas.

V první poločase se hrál opatrný zápas z obou stranu. Oba soupeři se oťákávali a ani jeden z nich nejevil žádnou větší chuť přebrat iniciativu. Hosté šli v podstatě hned z první šance do vedení a nadále se prezentovali jen nakopávanými balóny. Domácí se snažili kombinační hrou dostal do soupeřova vápna, ale trápili se v koncovce. Nakonec se jim podařilo v závěru poločasu alespoň srovnat stav utkání. Když se dokázali prosadit po rohovém kopu.

Domácí už hráli svoji hru.

Domácí už hráli ten svůj pohledný kombinační fotbal a soupeře nepustili do hry. Zatlačili ho na jeho polovinu a hosté se tak zmohli jen na bránění a náznaky brejků. Domácí po krásných kombinačních akcích dokázali třikrát skórovat a uzavřeli skóre utkání při pohodovém výsledku 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves
Tomáš Rychtera(domácí): První poločas byl takový nervózní, nedokázali jsme si ani přihrát po zemi. Zbytečně jsme ztráceli balóny po chybných nahrávkách na pár metrů a tím jsme zakládali protiútoky soupeře. V druhém poločase už se nám začala dařit kombinace, soupeř se zmohl jen na bránění. A tak si myslím, že je vítězství zasloužené.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - J. Vodička [-] , P. Hladík [-] , A. Čížek [-] , F. Hlaváč [-] - M. Linhart [-] , T. Pospíšil [-] , V. Brett [-] , P. Brett [-] - J. Havlena [-] , O. Liebish [-] (55. R. Draštík [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - M. Drahorád [-] , D. Appl [-] , J. Volný [-] , T. Steklý [-] - R. Šusta [-] (70. O. Němec [-] ) , K. Staněk [-] , V. Branský [-] , J. Myška [-] - O. Kycelt [-] (55. J. Svoboda [-] ) , D. Tichý [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.