3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby hned na úvod pro Kájov


Branky


37. J. Čer , 80. L. Kolaj , 86. J. Haláček
0

Do nové sezóny také vstoupil Kájov, který na svém domácím stánku přivítal v derby rezervu Českokrumlovského Slavoje. Sobotní utkání rozhodoval za pěkného počasí zkušený rozhodčí Antonín Petroušek. Více v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól v závěru poločasu

Rezerva Českého Krumlova, která se k údivu všech přihlásila do Okresního přeboru přijela do pětikilometrově vzdáleného Kájova v narychlo složené sestavě. To naopak domácí vstoupili do zápasu v téměř nejsilnějším složení.

 

První půle přinesla několik šancí na obou stranách avšak do sedmatřicáté minuty svítil na ukazateli skóre stav 0-0. V této minutě se totiž měnil stav poprvé, kdy domácí Petřík křižně přenesl míč na nabíhajícího Jana Čera, který vystřelil pod nohy vybíhajícího brankáře Kejšara a míč se zastavil až v síti. Domácí tak šli do vedení 1-0.

 

Více se v první polovině hry nestalo a do kabin tak šli šťastnější hráči domácího celku.

Kájov definitivně rozhodl až v závěru

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. Několik šancí na obou stranách pochytali dobře chytající brankáři či střelce naopak zradila technika a svůj pokus zamířili mimo tři tyče. 

 

Rezerva Slavoje začala postupem času vystrkovat víc a víc své růžky a několikrát dostala domácí Kájov pod tlak, avšak bez brankové radosti. Kájovští cítili, že to nebude jednoduché utkání a snažili se svůj jednobrankový náskok navýšit.

 

To se jim povedlo deset minut před koncem utkání z kopačky L. Kolaje, který se individuálně prosadil v šestnáctce a střelou do pravého rohu brány nedal brankáři Kejšarovi šanci, 2-0.

 

O dalších šest minut později se domácí radovali potřetí, tentokráte se pěknou střelou k tyči prosadil Josef Haláček a bylo to 3-0 pro domácí Kájov.

 

Na dvě slepené branky v závěru utkání už hosté z Krumlova recept nenašli, a tak si odvezli z Kájova prohru 3-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Proti narychlo složenému mančaftu Krumlova B jsme v závěru tahali za delší konec a otevřené utkání jsme rozhodli až v závěru. Nejlepší hráč - Haláček.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Žilavý [-] , V. Žilavý [-] - I. Didkivský [-] , P. Doubek [-] , J. Haláček [-] , J. Čer [-] - L. Kolaj [-] , M. Anderle [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - M. Ješina [-] , D. Tůma [-] , J. Wagner [-] , M. Strapek [-] , M. Kotlár [-] , Z. Šváb [-] , M. Musil [-] , M. Švec [-] , D. Benda [-] , J. Čabaj [-]

ŽK: 56. P. Žilavý .
Hráči zápasu: J. Haláček .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - KORBEL Karel (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.