Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub se rozloučil s podzimem vítězně


Branky


0

V posledním zápase podzimní části, přivítal Černý Dub hosty z Mladého B. Mládským se v posledních kolech začalo dařit, když uhráli 7 bodů ve třech kolech a na body pomýšleli i v posledním zápase. Domácí hráči minulé kolo uhráli překvapivý bod na hřišti Rudolfova B, když vyrovnali v poslední minutě zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita hostů vyústila v gól Materny

Svůj poslední zápas podzimní části sezony odehráli v Nových Homolích domácí z Černého Dubu a hosté z Mladého. Oby týmy dělily pouze tři body a tak se v tomto utkání hrálo relativně o dost. 

 

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří nutno podotknout přijeli v hodně posílené postavě. Jejich aktivita se vyplatila po patnácti minutách, po faulu na Szojku nařídil rozhodčí Škuthan trestný kop z hranice 30 metrů. Na tyto situace má Mladé ve svých řadách jediného exekutora a tím je Vojtěch Materna. Pumelicí á la CR7 nedal šanci domácímu brankáři – 0:1. Ze hry hostů se zhruba po polovině prvního dějství začala vytrácet aktivita a hra se vyrovnala. Domácí si začali vytvářet střelecké příležitosti a jen díky brankáři Dvořákovi zůstal stav příznivý pro hosty, až do poločasové přestávky.

Domácí předvedli ve druhé půli dokonalý obrat

Ve druhém poločase opět z kraje začali aktivněji hosté, ale bez gólového úspěchu a tak přišla odpověď z druhé strany. Jediný hráč domácích, který výrazněji výkonnostně vyčníval nad ostatními Michal Švercl, napřáhl z dálky a tvrdou ranou po zemi v 68. minutě vyrovnal skóre na 1:1. V 73. minutě to bylo už 2:1, když prakticky z totožné situace se opět prosadil Švercl.

 

Jak se hosté snažili o změnu skóre, zapomínali na zadní vrátka a tak se po centru Švercla do šance dostal Schneider. Výjimečně nespadl při prvním kontaktu se soupeřem a dostal se až před brankáře Dvořáka, který byl v tomto souboji bezmocný – 3:1. V 88. minutě přišla poslední tečka za zápasem a napsal jí Hauser společně se Šverclem, který jako už několikrát před tím vystřelil z velké dálky. Sice jeho pokus skončil na břevnu, ale Hauser s dorážkou neměl sebemenší problém – 4:1.

 


Díky výhře se domácí dotáhli na svého soupeře z Mladého a tak přezimují jako sousedi v tabulce na 6. a 7. příčce.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Miloš Schuster (hráče): "Na to jakou jsme měli sestavu, jsme nehráli vůbec dobře. Z Mladého jsme zvyklý na velký hřiště a tohle na nás bylo moc malý. Zápas byl plný soubojů a nějak jsme se s tím nedokázali vyrovnat a soupeř vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - R. Tůma [-] , C. Barták [-] , P. Kuba [-] , R. Hauser [-] - M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-] - P. Lomský [-] , D. Schneider [-] -

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - A. Kolář [-] , V. Materna [-] , M. Zemek [-] , P. Schuster [-] , J. Vítek [-] , M. Schuster [-] , M. Ziegler [-] , M. Drábek [-] , L. Szojka [-] , M. Pešek [-]

Hráči zápasu: T. Trnka , M. Švercl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - KRČMÁŘ Jiří (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.