1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín doma nestačil na Lipí


Branky


0

V 7. kole III. třídy skupiny A přivítal Pištín na svém hřišti soupeře z Lipí. Domácí hráči po povedeném startu do soutěže, vyšli v posledních dvou kolech bodově naprázdno. Napravit to chtěli v domácím zápase, ale Lipí na tom se sérii bez vítězství, bylo ještě hůře, když nevyhrálo čtyři zápasy v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipí se dostalo do dvoubrankového trháku

Za pěkného počasí v sobotu přijel do Pištína tým z Lipí. Oba týmy chtěly už opět bodovat a tak se  hrál  od začátku docela pohledný fotbal. Domácí byli v kombinaci od začátku o malinko lepší,ale hosté zlobili centry do vápna na vysokého Svobodu. Ve 13. minutě utekl po pravé straně domácí Koklar, přihrál Vávrovi, ale ten trefil pouze vracejícího se obránce. Jak se prosadit gólově ukázal domácím právě Svoboda, který dostal přihrávku z levé strany a kolem brankáře dal na 0:1.

 

To byl pro domácí trochu šok a přidali na aktivitě. Hodně byl opět vidět domácí Koklar, který dělal hostující obraně velké problémy. V 32. minutě Lipí zahrávalo rohový kop, odražený míč na vápně trefil hostující Jinek tak, že zapadl za bezmocného brankáře Žáka - 0:2. Před poločasem ještě z rohu hlavičkoval domácí Kučera, ale hostující brankář neměl s jeho hlavičkou problémy.

Domácí zvládli jen snížit

Druhý poločas začali domácí velice aktivně a hosté se jen bránili. V 55. minutě přihrál Vávra Koňaríkovi, jeho střelu Čáp vyrazil ke Koklarovi, jehož dorážku dokázal brankář  opět vyrazit, ale pouze k dobíhajícímu Trávníčkovi a ten dal na 1:2. Po obdržené brance se hosté dostávali ze své poloviny jen sporadicky a pouze se bránili domácím útokům. V 67. minutě utekl Koklar obráncům a postupoval z poloviny hřiště sám na brankáře. Jeho střela jen těsně minula hostující branku.

 

Poté se ke střelám dostali domácí Końarík, Kučera, Trávníček, Koklar ale nikomu nebylo souzeno dát gól. V 77. minutě ještě Vávra šel z pravé strany sám, ale ani on neohrozil hostujícího brankáře. Poslední střelu mířící přímo do brankáře si připsal domácí Marhoun těsně před koncem. Po střelecké nemohoucnosti domácích si tak Lipí odváželo z Pištína všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Před zápasem jsme měli menší problémy se sestavou. Řekl bych, že jsme byli první poločas o trochu lepším týmem, ale hosté ze dvou střel dokázali dát i s trochou štěstí dva góly. Druhý poločas byl jednoznačně v naší režii, měli jsme šancí na tři zápasy, ale kdyby se hrálo ještě hodinu tak jsme gól stejně asi nedali. V útoku byl hodně vidět Koklar, který rychlostí a důrazem dělal obraně Lipí velké problémy. Bohužel mu zatím štěstí nepřeje v proměňování šancí, ale jednou to už musí přijít. Trenér trochu pozměnil sestavu i posty hráčům a snad nám to již příště přinese nějaké body. "

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "K zápasu do Pištína jsme přijeli ve značně okleštěné sestavě. Chybělo nám šest hráčů základní sestavě, takže museli vypomoci Kümmel a Pavel Svoboda. Právě druhý jmenovaný vstřelil vedoucí branku. Druhý gól přidal Jinek. Po deseti minutách druhé půle domácí snížili, ale to bylo z jejich strany vše. Mohli jsme si tak připsat, druhé vítězství v sezoně a opět na venkovním hřišti."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - M. Trávníček [-] , J. Marhoun [-] , F. Petráš [-] - K. Kozák [-] , V. Vávra [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] - J. Čapek [-] , M. Koklar [-] - J. Hule [-]

TJ Sokol Lipí
D. Čáp [-] - M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , J. Daňhelka [-] , T. Jinek [-] , P. Svoboda [-] , J. Kümmel [-] , J. Růžička [-] , R. Fojtík [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 45. L. Koňarík - 49. P. Svoboda , 70. Š. Svoboda , 75. R. Fojtík .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Brejník Aleš - MARHOUN Jiří (N), JURKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.