Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pohledném utkání se nakonec body dělily.


0

První Hlušice si odváží ze hřiště Mystěvese jen bod. Nadále si ale drží obrovský náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na začátek mírně lepší.

Od začátku měli domácí více ze hry. Lépe kombinovali s favorita z Hlušic lehce zaskočili. Hosté se nemohli nějak více dostat do hry. Po ojedinělé brejkové akci šli ale do vedení. Do konce poločas pak domácí spalovali další své šance. Po hvizdu rozhodčího byl tak stav utkání 0:1.

Myštěvěští hráči začali své šance proměňovat.

V druhém poločase opět diktovali tempo domácí. Za svou aktivitu a přístup k utkání byli konečně náležitě odměněni. Nejprve se jim podařilo vyrovnat utkání. To nebylo z jejich strany vše. Nadále nedali obraně Hlušic pokoj. V další obrovské šanci se opět nemýlili a tak otočili stav utkání na jejich stranu. Už to vypadalo, že se zápas jen dohraje. Hlušice se dostali do slibné příležitosti poblíž velkého vápna, domácí hráči dokázali tuto akci zastavit jen za cenu faulu. Této standardní situace hosté využili a krásnou ránou z přímého kopu vytovnali na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves
Domácí:: Během prvního poločasu jsme zahodili minimálně pět tutových šancí. Proto je výsledek takový, jaký je.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - P. Čapek [-] (89. O. Liebish [-] ) , P. Hladík [-] , F. Havlena [-] , A. Čížek [-] (60. P. Bielčík [-] ) - O. Martinič [-] (46. R. Draštík [-] ) , T. Pospíšil [-] , V. Brett [-] , M. Linhart [-] - P. Brett [-] , J. Havlena [-]

SK Čechie Hlušice
K. Průcha [-] - M. Novotný [-] , P. Průcha [-] , E. Pařízek [-] , P. Horák [-] - M. Holman [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , O. Pařízek [-] - J. Špaček [-] (65. J. Šimůnek [-] ) , M. Batelka [-]

Hráči zápasu: J. Havlena - R. Kyral .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.