4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Chlumce jasně vítězí.


Branky


0

Chlumec si připisuje jasné vítězství a udržuje si druhou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek poločasu.

Domácí vstoupili do zápasu dosti opatrně. S myšlenkami v hlavě na to, že jsou jasným favoritem se jim nehrálo zrovna nejlíp. A tak byli o něco lepší hosté. Ti si vypracovali několik brankových příležitostí, ale všechny trestuhodně zahodili. A tak šli do vedení patnáct minut před konce domácí, který je ojedinělou šancí potrestali.

Chlumec už neponechal nic náhodě.

Po poločas nastalo výrazné zlepšení výkonu domácích. Začalo jich být plné hřiště a odměnou jim za to byl gól na 2:0. Nadále pokračovala dominance domácích. V 64. minutě zavinil hostující Ibrmajer pokutový kop. Za ten si zasloužil červenou kartu. Domácí navíc pokutový kop proměnili a šli do dvougólového vedení. Patnáct minut před konce přišla ještě pojistka v podobě čtvrtého gólu. Po né zrovna povedeném úvodu utkání si nakonec domácí připisují jasné vítězství.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - D. Tichý [-] (46. T. Steklý [-] ) , J. Volný [-] , J. Synek [-] , D. Appl [-] - M. Volný [-] , J. Myška [-] (46. R. Šusta [-] ) , V. Branský [-] , M. Kofránek [-] - J. Hartman [-] , J. Kučera [-]

FC Slavia Hradec Králové B
F. Sedláček [-] - M. Klicnar [-] (76. D. Veselý [-] ) , T. Ibrmajer [-] , V. Šimůnek [-] , D. Šauer [-] - M. Jaroš [-] , J. Lán [-] , O. Doležal [-] , J. Homolka [-] - J. Mukařovský [-] (52. D. Mitana [-] ) , P. Kašpar [-] (74. T. Kašpar [-] )

ČK: 64. T. Ibrmajer .
Místo: Chlumec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.