2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:15

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrácký pardálové porazili silné Mladé


Branky


0

Ani jeden z týmů nemá zrovna oslnivou formu, přesto byl zápasu favorit zcela jasný - SK Mladé. Jenže velezkušení domácí zabojovali a i s potřebnou dávkou štěstí nakonec vstřelili o jednu branku více než soupeř a radují se tak z překvapivého vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janura trefil vedení

Na rosou zkrápěné hřiště vyběhl velmi zkušený domácí tým, který neměl k dispozici mladé pušky. Dalo by se s nadsázkou říci, že nastoupila taková čtyrácka „35“ a dva hráči A týmu Fatura s Vajem. Hosté nastoupili v obvyklé sestavě s cílem naplno bodovat a držet krok s čelem tabulky. Dopolední čas je již na Čtyráku zažitý stejně jako například na Žižkově. Velkou příležitost vypracoval pro Moudrého Materna, jenže sám před Vonešem se prosadit nedokázal.  Naopak domácí svoji první příležitost proměnili. Ve 22. Minutě obral o míč mládského hráče Píša, nahrál ho Faturovi, ten Raušerovi, jehož přesný centr dokázal nadvakrát proměnit Janura – 1:0. Těsně před koncem poločasu vybojoval na polovině hřiště balon Vítek a řítil se sám na Voneše. Stejně jako jeho kolega z útoku Moudrý trestuhodně selhal a jen více prohloubil mládské trápení.

Přes velký tlak hostů domácí tři body ubojovali

 


Druhý poločas nemohl začít pro hosty hůře. Ve 49. minutě po jednom z nebezpečných rohů domácích vznikla v pokutovém území trma, vrma, ze které vylétl míč nejspíše od stehna Vejvara a zastavil se až v síti za Jakovljevičovými zády – 2:0. I přes inkasovanou branku byli hosté lepší a neskládali zbraně. Naopak stupňovali svůj tlak a vzpruhu v podobě branky mohl zajistit Pavel Schuster, který z dobrých 30 metrů napřáhl, ale krásnou ranou trefil pouze spojnici čtyrácké branky. Obrovský tlak hostů vyústil v branku až v 80. minutě, kdy si na centr od Koláře naskočil Moudrý a snížil na 2:1. Ačkoliv mělo Mladé mělo spoustu šancí, nic vážného se už nestalo a tak se mohli z výhry překvapivě radovat domácí. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů): Dneska jsme se sešli takový staří pardálové a utkání jsme i s trochou štěstí vyhráli. Celý zápas jsme ale bojovali a je škoda, že se ve stejné sestavě nejspíš příště nesejdeme. Nicméně bychom mohli vzít někoho z A týmu, protože ti vložené středeční kolo neabsolvují.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Nedaří se nám, i když si dokážeme vytvářet šance, tak je nedokážeme proměňovat a strašně tím trpíme. Nedám dvě, tři tutovky, dostaneme jednu šmudlu a pak se celý zápas trápíme.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - L. Zeman [-] , J. Janura [-] , M. Fatura [-] , P. Knietel [-] , J. Vančura [-] , M. Maliňák [-] , O. Píša [-] , J. Raušer [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - M. Drábek [-] , J. Vítek [-] , V. Materna [-] , V. Moudrý [-] , K. Tondr [-] , T. Kočvara [-] , M. Schuster [-] , Š. Pařízek [-] , T. Brozman [-] , A. Kolář [-]

ŽK: 80. M. Voneš .
Hráči zápasu: M. Voneš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BEZPALEC Václav (N), STACH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.