V. Maxa 57. (p.)
Z. Hrbáček 74. (vl.)
P. Stejskal 90.
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov/Dubné zvítězil nad Novými Hrady


Branky


57. V. Maxa (p.) , 74. Z. Hrbáček (vl.) , 90. P. Stejskal - 61. J. Marhoun
0

Nové Hrady zajíížděli na půdu rezervního celku Jankova s nulou v kolonce bodů po dvu odehraných kolech. Oba týmy navázaly nakonec na to, v čem OP začaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezníček odmítl vedení

Ve srovnání sestav obou týmů, bylo možná trochu překvapivě mladší mužstvo Nových Hradů. V dresu Jankova B se objevili hned čtyři hráči z divizního kádru – Sedlic, Pavelec, Voráček a Fajtl. Ovšem na hře ani výsledku to zas tak úplně znát nebylo. Domácí si mysleli, že míč dovezou až takříkajíc do kuchyně a s kombinací to až přeháněli, a i proto neměl jejich tlak gólové razítko. Do vedení mohli jít zásluhou pokutového kopu, když byl ve velkém vápně faulován klubový prezident Václav Maxa. Míč postavil Řezníček, ale střelou dobře chytajícího Winsbergera nepřekvapil a ten jeho střelu vyrazil na rohový kop. Brankář Nových Hradů vychytal i další šance domácích v prvním poločasu. V dresu Nových Hradů se snažil zlobit Brousek, ale žádnou vyloženou šanci si on ani jeho spoluhráči nevytvořili. Do šaten se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

Jankov/Dubné se přece jen prosadil i gólově

Ve druhém poločasu pokračoval fotbal z první půle s převahou domácích. Ti dostali v 57. minutě možnost zahrávání dalšího pokutového kopu. Brankář Winsberger se ohnal po domácím Bürgerovi a uviděl žlutou kartu. Tentokrát si balón vzal do svých rukou zkušený Václav Maxa a s přehledem proměnil – 1:0. Jenže po pár minutách bylo srovnáno! Dobrou kombinace po levé straně předvedli Novohradští a akci zakončil střelou pod brankářem Pavelcem Marhoun – 1:1. Domácí spasila až napůl vlastní branka v 74. minutě. Rut centroval do pokutového území na hlavu Ježka, jeho střelu srazil do branky bránící Hrbáček – 2:1. Konečnou podobu dal výsledku v poslední minutě Stejskal, jenž po přihrávce Ruta obešel protihráče a vystřelil přesně – 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Potřebovali jsme dnes uhrát tři body, což se nám i s přispěním kluků z áčka nakonec podařilo. Ze začátku utkání jsme byli lepším týmem, jenže jsme neproměňovali šance. Nakonec si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Hosté odehráli podle mě velmi solidní utkání.




Sestavy


SK Jankov B
A. Pavelec [-] - D. Rut [-] , P. Stejskal [-] , P. Hála [-] , O. Maxa [-] , V. Maxa [-] , T. Bürger [-] , P. Sedlic [-] , M. Řezníček [-] , L. Fajtl [-] , L. Voráček [-]

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] , L. Tuscher [-] - J. Marhoun [-] , V. Jelínek [-] , M. Němec [-] , V. Trojan [-] - L. Brousek [-] - K. Šedivý [-] , F. Janda [-]

Hráči zápasu: T. Bürger , M. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KNOTEK Václav - PAVLÍK Michal (N), MARHOUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.