D. Brom 56.
D. Brom 57.
J. Brom 66.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodla sporná situace před první brankou


Branky


56. D. Brom , 57. D. Brom , 66. J. Brom
0

Rezervní celek Čtyř Dvorů zavítal do Týna nad Vltavou poměřit své síly s místním béčkem. To chtělo napravit nepovedený vstup do Okresní přeboru a naplno bodovat, což se jim nakonec k velké nelibosti hostujících hráčů i podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočnící obou celků mlčeli

Na týnském letišti se hrál v první polovině uktání poměrně vyrovnaný fotbal bez vyložených šancí na obou stranách. V domácím dresu dobře kombinovali bratři Bromové (Daniel a Jaroslav). Nicméně žádná šance hodna zaznamenání z jejich snahy nevyplynula. V polovině půle nechal hráče rozhodčí Šafránek občerstvit. „Kvalitnější vodu“ měli ve svých flaškách nejspíše hosté z Budějovic, kteří byli přesnější v kombinaci a vytvořili si náznaky šancí, ve kterých je vychytal brankář Valtr nebo netrefili branku. Branku však nevstřelili a tak bylo jasné, že kdo se ve druhé půli ujme vedení, bude mít velkou výhodu. 

Domácí vyhráli i díky chybě rozhodčích

Deset minut po přestávce přišel rozhodující moment celého utkání. Hosté rozehrávali rohový kop a na přední tyči umístil míč směrem na branku Vajo. S pomocí tyče i brankáře domácích se míč ocitl za brankovou čárou. Brankář lovil míč cca metr za brankovou čárou a vrátil ho zpět do hry. Chvíli hráči obou mužstev nevěděli, co se děje, píšťalka rozhodčího zůstala němá. Zmatku nakonec využili domácí dokonale. Nakopli míč rychle dopředu. Aitu ještě vychytal Voneš, ale z následného rohu udeřil Daniel Brom – 1:0. Hosté špatné rozhodnutí hlavního rozhodčího ve spolupráci s laikem ze strany domácího celku rozdýchávali asi ještě hodně dlouho. A do konce zápasu se již nevzpamatovali. O pár minut později využil chybu domácího beka opět Daniel Brom, který s přehledem přehodil Voneše – 2:0. Třetí gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 66. minutě odcentroval Jan Mach přesně na hlavu Jaroslava Broma, který s přispěním tyče svoji šanci proměnil – 3:0. Zápas se poté již jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Daniel Brom (hráč Týna n. V. B): První půle byla vyrovnaná a věděli jsme, že to bude o prvním gólu. Poté kdyby byl hostům uznán gól, který nejspíš byl, tak jsme mohli tři nula klidně prohrát my. Nám naše první branka velmi pomohla a zápas jsme potom kontrolovali a dovedli do vítězného konce.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Petr Hlásek (hráč Čtyř Dvorů B): První půlku jsme byli podle mě lepší, jen jsme měli proměnit jednu z našich šancí. Po našem neuznaném gólu nám Týn vstřelil branku, na kterou navázal dalšíma dvěma a bylo prakticky po zápase.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - F. Miřátský [-] , L. Sekyra [-] , O. Lukeš [-] - J. Kunc [-] , D. Brom [-] , M. Al-Aita [-] , J. Holinka [-] , J. Mach [-] - J. Brom [-] , N. Tien [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - P. Trnka [-] , M. Fatura [-] , F. Leiš [-] , V. Vejvar [-] , T. Vajo [-] , T. Pecha [-] , Z. Svoboda [-] , M. Sedlic [-] , M. Maliňák [-] , P. Hlásek [-]

ŽK: 50. Z. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Brom , J. Brom .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KLIČKA Martin (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.