Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mystěves rozstřilela Lovičce.


0

Hráči Mystěvese si snadno poradili s Lovčice a vítězí vysokým rozdílem. Mystěves tak naplnila roli favorita a neponechala nic náhodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva pokutové kopy pro domácí.

Domácí vstoupili do utkání lépe a za jejich aktivitu byli odměněni dvěma pokutovými kopy. Ty proměnili a dostali se do hladkého vedení 2:0. Hostům se podařilo z brejku alespoň snížit. Domácí obrana při pokusu o "ofsajd systém", zaváhala a tak byl stav utkání 2:1. Do konce poločasu ale domácí po kombinačních akcích přidali ještě dva góly. A tak mohli s klidným svědomým odcházet do kabin.

Hosté odpadli fyzicky.

Hosté, kteří hráli v pátek dohrávku, v druhém poločase fyzicky odpadli a dostali další čtyři góly. Můžou ale ještě poděkovat svému brankáři, který zabránil vstřelení dalších minimálně pěti gólů. Zápas dopadl jasným vítězstvím domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves
Tomáš Rychtera(domácí): Zasloužené vítězství našeho celku. Hosté mohou jedině děkovat svému brankáři za to, že nedostali daleko více gólů. Na to, že to byl hráč, jinak hrající v poli, odvedl vynikající výkon.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves
P. Michalička [-] - P. Hladík [-] , F. Havlena [-] , A. Čížek [-] (59. P. Bielčík [-] ) , M. Linhart [-] - T. Pospíšil [-] , V. Brett [-] , O. Martinič [-] , P. Brett [-] - J. Havlena [-] (75. D. Bureš [-] ) , O. Liebish [-] (81. J. Rajman [-] )

TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - T. Louda [-] , M. Janouch [-] , P. Mojko [-] , M. Žižka [-] - R. Kupka [-] , V. Tůma [-] , M. Škop [-] , M. Hála [-] - M. Kafka [-] , J. Jelínek [-] (40. J. Appl [-] )

Hráči zápasu: F. Havlena - M. Kafka .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.