FOTO: Halámky se Studenou jen remizovaly


Branky


0

Do Halámek tentokrát zavítal velmi kvalitní soupeř ze Studené, který se snaží o postup do vyšší soutěže a tak se očekával kvalitní fotbal, protože domácím to momentálně taky "lepí" a ti zase pro změnu hrají o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Od samého začátku se hrál velmi svižný, důrazný otevřený fotbal bez záludností, který naplňoval veškeré parametry dobrého fotbalu. Vůbec nebylo znát postavení týmů v tabulce, opět se ukázalo, že soutěž je hodně vyrovnaná. Hned v úvodu se jako první osmělili hosté a ve 3. minutě zahrozili ranou z velké vzdálenosti J. Šimánkem střelou nad bránu domácích. Pak již převzali otěže zápasu domácí a začali zle zatápět kvalitnímu týmu ze Studené. V 9. minutě unikl po pravém křídle T. Trsek, předložil na malé vápno M. Slavíkovi, ten se dobře zorientoval okamžitě vystřelil, ale trefil pouze nohy bránících obránců. Branka hostů v tento moment zela prázdnotou a tak první 100% šance domácích zůstala nevyužita. Ihned o minutu později šel sám na bránu L. Slavík, chtěl vyšperkovat situaci a dával před prázdnou ještě na volného T. Trska, ten měl již balon na dlouhou nohu a trefil pouze boční síť. A konečně do třetice 27. minuta přinesla další obrovskou a nutno dodat i spálenou šanci domácích, když hostující záložník vyrobil neuvěřitelnou chybu. Vracel balon svému gólmanovi, ale nevšiml si zcela volného M. Slavíka. O ofsajd se tedy nemohlo jednat, ale M. Slavík byl již v ostrém úhlu, sice nezazmatkoval, ale i přesto těsně minul branku hostí. K velké smůle domácích vše dovršila 42. minuta, kdy stoper Kollmann poslal pas za obranu Studené, kde ho převzal T. Trsek a v rychlosti a běhu jej poslal těsně nad branku hostí. V prvním poločase se tak Halámky dostaly do čtyř obrovských šancí, které však zůstaly nevyužity. Takovéto šance Studená neměla a byla ráda, že neprohrávala minimálně o dvě branky po poločase.

Druhý poločas přinesl i branky

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva úplně stejně se snahou rozhodnout zápas a vyhrát. Nehrál se žádný zanďour, ale opět velmi kvalitní mač, který svou úrovní splňoval všechny atributy okresního přeboru. Studená postupně vyrovnala hru a svou kvalitou nezaostávala za dravostí domácích Halámek. První čtvrthodinka se hrála nahoru dolů bez výrazných šancí. Pak přišla 68. minuta a poprvé udeřili domácí. Po nevinném útoku Halámek se dostal k balonu M. Slavík a potvrdil vynikající souhru se svým bratrem. Poslal mu nádherný pas z pravé strany za obranu. Tam se skvěle uvolnil Ladislav Slavík a prakticky z první nedal šanci hostujícímu gólmanovi a střelou mezi nohy otevřel účet utkání 1:0. Domácí si vedení zasloužili především za první poločas, kde neproměnili vyložené šance a hlavně za předváděnou hru. Jen tomu chyběla příslovečná pojistka v podobě druhého gólu. I když se domácí dále snažili a nezalezli do obrany, tak se tak nestalo. Svou vytříbenou kopací techniku potvrdil v 81. minutě Josef Šimánek, když přímo z rohu zakroutil balon do domácí sítě 1:1. Bohužel svou černou chvilku si vybral jinak zkušený a jistý domácí gólman Záviš, když na toto nedokázal reagovat. Do konce utkání ještě chybělo i s nastavením cca 10 minut, když stále chtěla obě mužstva vyhrát. Nic se však již nestalo a tak zápas skončil remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec: Věděli jsme,že nás čeká velmi těžký soupeř, který pomýšlí na postup. Ale my jsme nechtěli dát svou kůži lacino, protože stále bojujeme o záchranu a hlavně se nám poslední zápasy daří. Kádr se postupně stabilizuje, opory chodí, je cítit chuť hrát a vítězit. Dnes jsme měli po poločase vést minimálně 2:0, kde jsme byli lepší a šance na to byly. Studená je kvalitní soupeř, vše ustála, něco i se štěstím. Má ve svém středu výborné individuality v čele s J. Šimánkem. I přesto,že jsme se po zásluze ujali vedení, tak právě Šimánek srovnal a zápas skončil remízou. Nechci zatracovat našeho gólmana Záviše, vybral si nešťastnou chvilku,ale musíme vidět i to ,že nás v jiných zápasech výrazně podržel. Na druhé straně se opět prosadil L. Slavík, který má formu a výborně zahrál záložník Kuba Macho. Nyní nás čeká těžké derby se Suchdolem, kde můžeme očekávat pendly z áčka na neutrální půdě v Nové Vsi.

FK Studená
Petr Adamec: Dneska se hrál rychlý a kvalitní zápas. Domácí sázeli na jednoduchost a s míčema za obranu na své rychlé útočníky nám první půl hodinu zle zatápěli. My jsme se snažili o kombinační hru po zemi, která se nám dařila spíše v druhé půli. Zápas jsme mohli prohrát, ale i vyhrát. V posledních deseti minutách po gólu na 1:1 jsme měli další dvě šance na vítězný gól. Jednou nás okradl rozhodčí, kdy necitlivě neponechal výhodu po faulu na Šimánka, kdy Šára šel už úplně sám na bránu. Po odpískání ale bylo hned viděl, že si našeho hráče ve velké výhodě nevšiml. To se stane. Remíza je ale spravedlivá, vyhrát mohly oba týmy. Halámky ukázaly, že nyní mají formu a hrajou velmi dobře.



Počet diváků: 52. Rozhodčí: BOČEK Petr - FILO Zdeněk, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.