Číměř se rozešla s Novosedly remízou


Branky


28. V. Mol , 68. P. Bobál , 90. J. Drábik - 31. P. Šafránek , 60. R. Kubo , 64. R. Kubo
0

Domácí mužstvo Číměře/Nové Bystřice přivítala na svém hřišti Novosedly nad Nežárkou. Podzimní zápas skončil remízou, takže oba celky byly zvědavé, co přinese toto utkání. Bodově je na tom určitě lépe Bystřice, ale ani Novosedly nechtěly hrát druhé housle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hned od začátku se hrál svižný fotbal se šancemi na obou stranách. V 7. minutě měl velkou šanci domácí kapitám Mol, kdy šel ze strany sám na gólmana Michala, ale střílel pouze do jeho nohou. Za tři minuty po sérii odražených balonů střílel nad bránu Hladílek. Z následné akce vyrazil brankář Michal dělovku Mola. Po rohu novosedelských střílel Poborský pomocí teče těsně nad. Za další dvě minutky se po přímáku Poborského odrazil míč ke Kreimovi a ten v dobré pozici netrefil bránu. Ve 22. minutě se centrovaný míč odrazil od prsou golmana Michala a domácí útočník netrefil z malého vápna odkrytou branku. Za tři minuty se blýskl opět brankář Michal, když chytil domácím dělovku z malého vápna, která určitě měla gólové parametry. Ve 28. minutě se už bystřičtí hráči dočkali. Hostující obránci nezachytili přetažený balon z levé strany a Václav Mol hlavou do protipohybu brankáře otevřel skore utkání. S hosty to nezamávalo a hned za chvíli po Hladílkově prudkém centru netrefil Zeman míč ze dvou metrů. Do šaten se šlo přeci jenom za nerozhodného stavu. Pavel Šafránek zahrával pravačkou  přímý kop, který dopadl pod nohy gólmana Furdaniče, ten ho reflexivně vykopl zase k Pavlu Šafránkovi a ten levou nohou volejem uklidil míč k tyči - 1:1.

Ani po druhém poločase neměl zápas vítěze

V úvodu druhého poločasu byli trochu aktivnější hosté. Hned po minutě vyslal Nohava do ulice Hladílka, ale jeho střelu vyrazil golman Furdanič na roh. Na druhé straně střílel Feytl z malého vápna nad bránu. V 60. minutě se hosté dostali do vedení. Radek Kubo si obhodil obránce, u míče byl sice dříve domácí brankář, ale jeho odkop mířil pouze do hlavy Kuba a do sítě. Za čtyři minuty to vypadalo pro hosty ještě lépe. Zeman vyslal po lajně do brejku Hladílka a jeho centr proměnil Radek Kubo hlavou v další gól. Po ukázkové akci vedly Novosedly již 1:3. V 68. minutě domácí snížili na rozdíl jedné branky. Po závaru ve vápně nastřelili bystřičtí břevno a hlavou uklidil míč do prázdné branky Petr Bobál. Za minutku měli hosté opět velkou šanci, ale po Hladílkově centru sebrali obránci Kubovi míč z hlavy, který by jisto jistě mířil do branky. Poté byli ještě nebezpeční z přímých kopů Poborský a Šafránek, kdy v obou případech musel jejich střely vyrazit Furdanič na roh. Ke konci měli domácí obrovský tlak, ale nedařilo se jim dopravit míč do sítě. Když už to vypadalo, že hosté si odvezou překvapivé vítězství, tak po velkém závaru ve vápně uklízel Jan Drábik balon do prázdné branky - 3:3. Zajímavé utkání nakonec skončilou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


Číměř
František Adamec: Dnešní zápas jsme nehráli moc dobře, něco tomu chybělo, hostům dobře zachytal brankář, podařilo se nám vyrovnat v poslední minutě, ale přesto jsme dneska měli vyhrát, šancí jsme na to měli hodně.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Do Číměře jsme jeli s velkými obavami, neboť nám chybělo pět hráčů. Zápas se hrál ve velkém tempu se šancemi na obou stranách. Po velkých šancích se domácí ujali vedení. Jsem rád, že nás to nepoložilo, protože šance jsme také měly a do poločasu jsme po nádherném Šafránkově golu vyrovnali. V úvodu poločasu jsme byli aktivnější a díky proměňování šancí jsme vedli už 3:1. Domácí sice za chvíli snížili,ale další šance se jim nedařilo proměnit. my jsme nezalezli, také jsme se dostávali do šancí, ale domácí byli aktivnější. Ke konci zápasu už to byl "velkej kolotoč". Když to vypadalo , že to přežijem, tak domácí v 90. min. vyrovnali. Před zápasem by jsme bod brali všemi deseti, ale dostat gol v poslední minutě vždy zamrzí. Proti favoritovi utkání jsme v poslepované sestavě předvedli velmi dobrý výkon a ty co nastoupili musím po zásluze pochválit. Zatím přidáváme po bodu a snad se už taky dočkáme vítězství i když za týden nás čeká další velmi těžký soupeř.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - BLAŽEK Vladislav, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.