FOTO: Strmilov porazil první Číměř


Branky


40. P. Nižník , 52. V. Mol - 21. P. Šuba , 28. P. Šuba , 80. F. Procházka
0

Číměř/Bystřice které se na podzim vede a drží si první flek v tabulce, tak ta přivítala Jiskru Strmilov. Hostům se poslední utkání výsledkově nedaří a chtěli tyto výpadky určitě odčinit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Šuby rozhodly poločas

Po třech prohraných zápasech po sobě a po dosavadním průběhu podzimní části bylo jasné, že do Číměře jede Strmilov jako outsider a také věděli, že v tomto zápase mohou jenom překvapit a to se jim nakonec také podařilo. Domácí roli favorita potvrzovali hned od úvodního hvizdu a ze začátku zápasu zatlačili Strmilov do vlastního vápna a zasypali je nebezpečnými centry do vápna a střelami na bránu. Tento tlak domácích se podařilo ustát, především díky gólmanovi Ondřeji Přibylovi, který skvělými zákroky likvidoval soupeřovi šance celý zápas. Hostům se až kolem 20. minuty podařilo srovnat trochu řady a dostat více do hry a po kombinační akci se míč dostal k Pavlu Šubovi, který z mírného úhlu prostřelil gólmana domácích a Jiskra se ujala vedení. Domácí tým si stále vytvářel řadu šancí, ale domácí útočníci byli v koncovce nedůrazní a jejich šance končili v rukavicích hostujícího gólmana nebo mimo bránu. Ve 28. minutě domácí obránci hrubě chybovali a doslova naservírovali míč na kopačky Pavla Šuby, který si lehce poradil se stoperem a brankářem a zvýšil už na 2:0. Ve 40. minutě se domácí dočkali snížení po rohovém kopu, kdy se Petr Nižník velice tvrdě natlačil i s míčem do brány a poločas skončil 1:2. Větší nepříjemností pro hosty bylo v prvním poločase vynucené střídání dvou hráčů z důvodu zranění, když už v 9. minutě musel opustit hřiště útočník Ondřej Nečeda a ve 38. minutě střelec Pavel Šuba. 

Strmilov překvapivě obral o body první Číměř

Po změně stran se domácí dočkali srovnání, když se v 52. minutě dokázali prosadit Václavem Molem opět z rohového kopu. Domácí se stále snažili o obrat v utkání a nejblíže k tomu měl záložník domácích, který ale nastřelil pouze břevno. V 80. minutě se domácí provinili faulem v blízkosti velkého vápna, a nabídli tak velkou šanci ke změně skóre, míč si k exekuci přímého kopu postavil František Procházka a povedenou střelou obstřelil zeď a tímto gólem se Strmilov dostal opět do vedení. Rozhodčí ještě v poslední minutě nastavení nabídl domácím šanci na srovnání, když nepochopitelně odpískal malou domů a domácí měli k dispozici nepřímý volný kop, ten se jim proměnit ale nepodařilo a Strmilov si tak odváží cenné tři body z venku.



Ohlasy k zápasu


Číměř
František Adamec: Do zápasu jsme vstoupili dobře a 20 minut jsme byli jasně lepší kdy jsme šli snad 4x sami na brankáře, ale bohužel jsme nic nedali a hosté s první střely na bránu ve 21. minutě dali gol a za dalších 6 minut s 2 střely na branku vedli 0-2. Pak jsme přestali asi na 10 minut hrát, přesto jsme ve 40 minutě po rohu snížily a aby toho nebylo v prvním poločase málo tak v poslední minutě Vašek Mol udělal při samostatném úniku brankáři kličku a jeho střela do prázdné branky šla nad bránu. Do 2. poločasu jsme vstoupili opět aktivně a po 10 minutách se nám podařilo vyrovnat, dál jsme pokračovali v tlaku a chtěli strhnout výhru na svou stranu, ale zřejmě nám nebylo včera souzeno vyhrát, protože jsme ještě trefili 2 břevna a další jasné šance chytil nejlepší hráč Strmilova brankář Ondra Přibyl. A tak hosté možná z 4 střely na branku dali vítězný gol. Nejlepší hráč na hřišti a rozdílový v celém zápase byl brankář hostů, kterého navrhuji na brankáře této sestavy, jinak klukům nemůžu nic vytknout bojovali až do konce a já jim za to děkuji.

TJ Jiskra Strmilov
Zdeněk Popelka: Domácí byli celý zápas nebezpečnějším týmem a měli celou řadu šancí na otočení zápasu, ale fotbal se hraje na góly a nám se podařilo proměnit šance, které jsme si vypracovali a jsou to pro nás důležité tři body. Hráčem zápasu z našeho týmu byl určitě Ondřej Přibyl, který nás skvěle podržel, střelec dvou branek Pavel Šuba a střelec rozhodující branky, která nám zajistila důležitou výhru František Procházka.



Sestavy


Číměř
Z. Badinka [-] - J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , J. Kalvas [-] , J. Záhorka [-] , V. Mol [-] , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] (76. F. Náprava [-] ) , Z. Březina [-] , P. Nižník [-] , J. Jehnět [-] (46. M. Veith [-] )

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - L. Fojtů [-] (85. T. Lemeš [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , M. Lehejček [-] - J. Kubíček [-] (70. A. Bláha [-] ) , F. Procházka [-] , P. Šuba [-] (38. T. Holec [-] ) , Z. Popelka [-] - O. Nečeda [-] (9. M. Novák [-] ) , J. Hanzal [-] (88. M. Přibyl [-] )

ŽK: 33. J. Jehnět , 37. P. Nižník , 80. J. Strejček - 8. J. Hanzal , 13. P. Šuba , 24. L. Fojtů , 44. J. Kubíček , 88. A. Bláha .
Hráči zápasu: O. Přibyl , P. Šuba , F. Procházka .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - ŠŤASTNÝ Jiří, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.